Dziękuję za odpowiedź

Właśnie o to chodzi, że lokalizacja jest taka, że bez samochodu ani rusz (choć dla nas to nie problem

), ale sam dojazd jest dość słaby, bo jest droga utwardzona (z jednej strony mega dziury) i dość kawałek od głównej drogi. Dom jest zasadniczo nowy, chodzi dokładnie o ten
http://brzeszcze.nieruchomosci-onlin.../18040199.html.
Dopiero za kilka dni będę go oglądać dokładnie, więc dopiero wtedy będę mogła coś więcej powiedzieć, ale na pierwszy rzut oka stan jest bardzo dobry. Na rynku jest dopiero od kilku dni i w porównaniu z innymi ofertami z naszej okolicy jest "perełką". Właściciele (niestety

) pewnie o tym wiedzą. Dlaczego sprzedają i na ile się im spieszy z kasą, tego nie wiem i na pewno nam nie powiedzą, bo przy negocjacjach każdy będzie chciał zachować dystans i klasyczną postawę typu "nam w sumie się nie spieszy ze sprzedażą"
Ile jest wart obiektywnie, tego nie wiem

Ale porównując wspomniane oferty z okolicy oraz stan tamtych domów i tego, sądzę, że cena nie jest zła. Problem w tym, że dla nas za wysoka i na pewno będziemy zbijać, tylko nie wiem, na ile możemy sobie realnie pozwolić:/