jeśli cię stać na wizytę u kosmetyczki to ja bym na twoim miejscu poszła

tylko najlepiej do jakiejś poleconej nie wiem przez kumpele, albo jakos nie wiem, bo wiadomo że spaprać to każdy sprawę potrafi, a zrobić ładnie zabieg i jeszcze cierpliwie i profesjonalnie doradzić to prawdziwa sztuka

a niestety same w domu nie usuniemy ładnie wągrów hehehe a jeśli chodzi o zapobieganie to musisz uważać na wszelkie zapychacze.. do nawilżania mogę jedynie polecić jeden jedyny krem który nie "brudzi" buzi i po którym nie wyskakują nowe zaskórniki to humektan który jest rewelacyjny i tłustej skórze robi mega przyjemnośc

jest niedrogi naprawdę! a do oczyszczania polecam jakiś apteczny żel do twarzy bo te drogeryjne są jakieś takie nijakie.. jak sie raz miało do czynienia z aptecznym żelem to juz sie nie wroci do normalnego z jakiegostam rossmana

ja używałam już z tańszych to z Dermedic, Iwostin, z droższych to z SVR i z La Roche Posay. Żałuję że jeszcze nie spróbowałam żelu z Avene bo ma świetne opinie. A z tych co używałam mogę każdy polecić, za to z drogeryjnych żaden... No i żadnych zapychaczy nie nakładaj na buzię, żadnej parafiny w składzie kosmetyków itp nie wiem co tu jeszcze napisać.. może ty pytaj a ja chętnie odpowiem