Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy majowe 2017 cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-03-14, 11:05   #1409
talusiax33
Zadomowienie

Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V

Dzień dobry ☉☉ u mnie słoneczko a ja się dopiero obudziłam! Też mam koszmary i głupie sny.. co chwila się budzę. Najlepiej zasypia mi się na lewym boku ale ciągle się wierce.

Gratuluję wczorajszych udanych wizyt jejuu ale teraz szybko rosną nam dzieciaczki

Morglocia - hahaha padłam z tym snem 😂

Efffpe - w końcu sie doczekałaś, jeszcze dwa dni ☺ dzielna i cierpliwa jesteś! Odpoczniesz i będziesz mieć czas dla siebie.
Jaki miły kierowca! Super facet

Kiwaczka - jaka fantazja 😂 to ja aż takich snów nie mam. Wygrałyście dziś z Margolcią 😁

Gornek - powodzenia na wizycie

Ja ogarniając Bożene strasznie się zacinam dopiero widzę to jak założę majciochy a później idę siku, są całe w plamkach. Przeglądam w lusterku ale i tak nic nie widzę 😂

Kingaluna - super zakupy ❤

Mohnka - ooo mama ma talent same cuda
Kokardka faktycznie taka dziewczęca ale dla chłopca też może być, jak Ci przeszkadza to odprujesz

Milutek - hahaha a ja kilka razy czytałam "super becik" i się zastanawiam jak to skórzany, jak to tyle pieniędzy i co to za rozmiary 😂 Wow a gdzie to można sobie tak samemu projektować, super sprawa!

Wczoraj dużo rzeczy załatwiliśmy ☺ w końcu wózek zamówiony, zostało na Bebetto Torino. Kupiłam też na allegro 3 koszule do karmienia łóżeczko też kupione. No i wakacje przyrezerwowane - początek września (10dni) nad polskim morzem. Teściowa pracuje w GDDKiA - mają po całej Polsce swoje domki, ośrodki i hotele 😀 cenowo super bo akurat tam gdzie mamy przyrezerwowane 30zł za osobę, warunki na najwyższym poziomie no i zaliczki płacić nie musimy, wystarczy że zrobimy przelew nawet tydzień przed wyjazdem, żeby po prostu było zapłacone jak dojedziemy na miejsce i tyle także w każdej chwili możemy zrezygnować jakby coś się podziało do tego czasu.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
talusiax33 jest offline Zgłoś do moderatora