Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - szukam dobrych duszek...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-10, 21:53   #3
mimuszka
Raczkowanie

Dot.: szukam dobrych duszek...

Cytat:
Napisane przez EDWINKA85 Pokaż wiadomość
hej wam ,

Sama nie wiem po co to pisze , tez sie zastanawiam czy to ma jakis sens , czy nie bedzie to glupie ...

ale jak juz zaczelam to powiem o co chodzi.

Jestem Aga, mieszkam w Krakowie , mam 22 lata.Od 7 lat jestem osoba niepelnosprawna ruchowo ,poruszam sie o kulach,przez to przybylo mi pare kilogramow tu i owdzie Tak naprawde praktycznie cale dnie spedzam w domu , gdyz mam zaburzenia rownowagii a zeby wyjsc gdzies na miasto to potrzebuje czyjejs reki do pomocy.Moze znalazla by sie jkas kolezanka , najlepiej z Nowej Huty ktora by mi czasem pomogla isc np na spacer ?Nie mam chyba motywacji by samej tez cwiczyc w domu , a razem to jakos razniej.No i motywacja sie znajdzie Wiec nie wiem co teraz ... zastanawiam sie czy beda jakies odpowiedzi , jak nie to trudno ..pozdrawiam

Aga

Hej Aga,

Szkoda, że na razie nikt się nie znalazł z Krakowa. Ja niestety jestem z Poznania Też chętnie bym Ci pomogła, bo sama walczę z nadwagą. Spacery też lubię. Szczególnie w Krakowie Może póki co poszperaj w internecie i znajdź jakie ćwiczenia mogłabyś wykonywać w domu. I zaglądaj do nas, może to rekompensuje Ci brak spacerów ale za to humor na pewno się poprawi
mimuszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując