Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy łatwo znaleźć mężczyznę który nie chce dziecka?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-03-16, 17:02   #125
efflorescence
Rozeznanie

Dot.: Czy łatwo znaleźć mężczyznę który nie chce dziecka?

Cytat:
Napisane przez Shar14 Pokaż wiadomość
Po czym? Po tym, że nie chce się mieć dzieci? Proszę Cię...
Zazwyczaj jest tak, że poznajemy drugą połowę w liceum czy na studiach. Wtedy mało kto myśli serio o zakładaniu rodziny czy poważnych zobowiązaniach. Później zaczyna się o tym myśleć i poglądy się klarują. Fajnie, jeśli obojgu w tym samym kierunku, gorzej jeżeli nie. Wtedy należy się rozstać, bo są sprawy, gdzie nie ma kompromisu (ślub, dzieci, mieszkanie w domu/bloku docelowo itp.).

Wysłane z mojego SM-G389F przy użyciu Tapatalka
?
Odnosisz się do mojego postu, czy przez pomyłkę zacytowałaś?
Podam inny przykład, niezwiązany z dziećmi, ale na podobnej zasadzie - załóżmy, że nie jesteś zwolenniczką fast foodów, poznajesz kogoś, jesteście dłużej razem i po pewnym czasie zmieniasz zdanie co do tego typu jedzenia i zaczynasz się tak żywić, mimo że wcześniej było dla Ciebie oczywiste, że nie tak chcesz żyć. A ktoś z boku powie: Shar dojrzała do jedzenia hotdogów

Cytat:
Napisane przez misorpresa Pokaż wiadomość
Dlaczego uważasz, że to troll? Bo tobie się to nie przydarzyło i twoim koleżankom również? Naprawdę solidny argument.
efflorescence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując