Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRóBOWAć DO SKUTKU IV CZYLI "ostateczna rozgrywka"
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-11, 10:41   #1808
JoanC
Raczkowanie

Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU IV CZYLI "ostateczna rozgrywka"

Cytat:
Napisane przez jukol Pokaż wiadomość
Dzien Dobry Kochane
Czy Wy tez macie dzis nie moc ... jak mi sie nic nie chce poza tym w pracy mam tak zimno ze 3 dlugie rekawy niewiele daja ... Jeszcze jutro do pracy i potem do szkoly bleee chce juz dlugi majowy weekend
Justyś, też mi się nic nie chce, najchętniej to leżałabym w łóżku, a dodatkowo ciśnienie niskie nie pomaga mi w niczym, ospała jestem strasznie. Może wiosna obudzi się w końcu z tego zimowego snu, bo taka pogoda nie nastraja pozytywnie.
Cytat:
Napisane przez an.ka.b Pokaż wiadomość
Witam!! Wczoraj miałam 35dc., więc zrobiłam test ciążowy i wyszły mi 2 kreseczki, wprawdzie ta najbardziej potrzebna trochę bledsza, ale była. Wieczorem byłam u mojek pani ginekolog zbadała mnie i zrobiła USG, tak jak myslałyśmy jeszcze nic nie było widać konkretnie-jakoś to nazwała, że są oznaki ciąży, ale jeszcze nie mogła mi powiedzieć że to ciąża, oczywiście powiadziała to bardziej fachowo. Skierowała mnie na betę i inne badania krwi. Już od rana dałam się dzisiaj pokłóć. Wyniki odbieram po godz. 15. Oby beta wskazywała, że obudziło się we mnie nowe życie.
Gratulacje !!! I oby beta potwierdziła fasolkę
JoanC jest offline Zgłoś do moderatora