2008-04-11, 12:59
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Moda "plus size"
Cytat:
Napisane przez marthinisa
Oleczka, nie obraz sie, ale mam wrazenie ze ta zolta bluzeczka jest nieco za obcisla....
Ja wczoraj podjelam dalsze proby zakupienia spodni - jakichkolwiek. I po prostu szlak mnie trafil na te rozmiarowki: 16 za duza, 14 za mala, jezeli nogawki "long" to takie long ze ja ciagalam po ziemii, a jesli "regular" to pijawki. Poza tym utwierdzilam sie w przekonaniu ze rurki nie dla mnie sa - wygladam w nich komicznie
Na pocieszenie dorwalam czarna, sportowa kurteczke i przymiezylam sukienke, w ktorej wygladalm calkiem, calkiem, ale z kupnem jeszcze sie wstrzymam.
Gastone, korzystasz z obecnych wyprzedazy? Ja malo nie umarlam jak zobaczylam ceny w River Island - kupilam sweterek przeceniony z 50 na 20 euro 
|
Dokladam sie do wypowiedzi pierwszej.Oleczka wydaje mi sie ze ta zolta bluzka nie lezy dobrze na tobie.Cyba ciut za mala?
Co do wyprzedarzy oczywiscie korzystam!!! Wspanialosci.Ale w River Island niestety nie ma nic w moim rozmiarze.16 sa wszedzie a 20-22 niestety a to moj rozmiar tez niestety.Ale kupilam sliczna bluzeczke bawelniana w Paco za 12 euro i sliczniutkie korale z kolczykami w komplecie, zielone drewniane.Byly przecenione z 35 na 7 euro.Kupilam tez idealnie lezace spodnie(takie letnio- wiosenne, z kieszeniami i wyszywana nogawka) w Evansie z 58 euro przecenione na 20.wiec super okazja.
Ale jesli nie moge nic kupic dla siebie to szaleje z ciuszkami dla mojego maluszka bo jak sama wiesz okazje sa super.
Szukam ciekawej spodnicy na wiosne.Narazie klapa.Wszystkie sa do pol lydki a ja nie niosze takich.Ale poluje dalej.
Marthinisa jak zobaczysz cos w markowych sklepach w moim rozmiarze daj znac zobacze u siebie .
|
|
|