2017-03-17, 09:14
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V
Dzień dobry! [emoji5]
Co za okropna noc! Każdej jest coraz gorzej, nie wiem, kiedy ja się naprawdę wyśpię.
Ale humor mimo wszystko mam świetny, bo przyszły dwie paczki i jestem taka zadowolona! Jedna to ☠☠☠☠☠☠☠☠☠ biedronkowy, mam nadzieję, że się sprawdzi, wygląda na porządny [emoji1] a druga to dwie sukienki z happy mum, jeju wreszcie mam sukienki, które ładnie na mnie leżą [emoji5] są prześliczne [emoji7] a po tylu niewypałach sukienkowych udane zakupy cieszą 1000 razy bardziej [emoji1]
A zależało mi bardzo, bo chcemy sobie zrobić sesję brzuszkową i już byłam załamana, że nie zrobimy, bo nie będę miała się w co ubrać [emoji23]
Cytat:
Napisane przez fartuch
Dziewczyny mega polecam sode na zgagę. Plaska lyzeczke do szklanki wody, i powoli pic. Mleko przy zgadze nie jest wskazane bo pomaga na chwile a potem fermentuje w tym kwasie zoladkowhm i jest jeszcze gorzej.
|
Dzięki, na pewno wypróbuję! Wczoraj już myślałam, że się popłaczę przez tą cholerną zgagę [emoji53]
Cytat:
Napisane przez Mohnka
Ja polecam wszystkie artykuły z bloga Hafija dla karmiących piersią.  rewelacja!
Uwaga...
Szyjka trzyma!!! 1.3cm 😍😍😍
W niedzielę krew.
W poniedziałek fotel ... I... Decyzja.
Myślę, że wyjdę 😀😀😀😀
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------
No a waga dziecka 2002g 😀😀 także mam już 2kg 😍
|
Świetne wieści! Dalej zaciskamy kciuki [emoji7]
Cytat:
Napisane przez felliciti
Oby, oby  wszystkie tu trzymamy kciuki!
A myślałam, że nasze dzieciaczki będą miały podobną wagę, a tu widzę, że moja tylko taki koksik 
|
A który masz tc? Bo mój dzidziol może Twoją Julkę dogonić [emoji1]
---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------
Haha, wyczaszkowało mi nazwę, niech będzie termomiś 
|
|
|