Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Promocje w Sephora, Douglas i innych + OT - część XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-03-17, 13:21   #2103
Jowita Agnieszka
Rozeznanie

Dot.: Promocje w Sephora, Douglas i innych + OT - część XV

Cytat:
Napisane przez vine Pokaż wiadomość
Gdzie kupowałaś to serum? Też myślę o jego zakupie.
Ja jestem z obozu stosujących serum z wit. C na dzień - podobno wzmacnia to działanie ochrony przeciwsłonecznej. Ale czytałam też zdania odwrotne, jak z każdą chyba kwestią

Kupowałam tam sporo razy i za każdym razem wszystko przebiegło bezproblemowo
Za granicą niestety, nie wiem czy ktoś wysyła do Polski
Kiedyś, gdy namiętnie stosowałam filtry też czytałam, że wit. C wzmacnia ich działanie. Ale potem pojawiły się wręcz przeciwne opinie. Ja chyba jednak pozostanę przy nakładaniu na noc skoro u mnie to się sprawdza. Ale jeszcze o tym poczytam w necie

A w ogóle Vine, to dobrze Cię tu widzieć, liczyłam bardzo na to, że kiedyś na siebie wpadniemyOtóż jakiś rok temu na wątku macowym poruszyłaś kwestię kolorówki dla Zgaszonego Lata .Okazało się, że wszystkie wymienione przez Ciebie odcienie idealnie do mnie pasują ( szczególnie pomadki :Syrup, Faux, Sweetie)
Chciałabym Cię podpytać co jeszcze byś polecała ( niekoniecznie MAC), szczegónie chodzi mi o róże i cienie ( mam szarozielone oczy).
Blush all day mam i wielbię, lubię też Dandelion Benefitu, ale coś ostatnio za bardzo się na mnie ociepla:-(

Edytowane przez Jowita Agnieszka
Czas edycji: 2017-03-17 o 13:29
Jowita Agnieszka jest offline Zgłoś do moderatora