Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniówki 2017 ♥ cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-03-18, 15:04   #2106
judkama
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniówki 2017 ♥ cz.3

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
W zeszła sobotę zamowilismy płytki. Placilismy przelewem w niedzielę więc płatność była zaksięgowania w poniedziałek. Dzisiaj mieliśmy umówione dostawę i jedynie wiedzieliśmy że w godzinach 10-15. Tz siedzi w domu z pomocą w oczekiwaniu na dostawę bo wagowo wyszła prawie tona i sam nie przeniesie tego do domu. Koło 11 dzwoniłam do sklepu zapytać czy mogą potwierdzić godzinę i powiedzieli ze nie da się sprawdzić ale kurier będzie dzwonić minimum godzinę wcześniej czyli najpóźniej o 14. Skoro nie dzwonił to zadzwoniłam ponownie i okazało się ze nie zaksiegowali płatności A raczej osoba która była za to odpowiedzialna nie przypilnowala tego i płytek nie przywioza dzisiaj a my musimy zapłacić osobom które miały je rozpakować. Ale się wkurzylam ! Jeszcze ton osoby z która rozmawiałam, wypadałoby przeprosić chociaż. W poniedziałek jadę złożyć reklamację.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niezle Was zalatwili

Cytat:
Napisane przez nyna91 Pokaż wiadomość

A to mnie nie pocieszyłaś. Ale dziękuję za cynk. Nie podobają mi się te wszystkie ogromniaste wózki z ogromnymi gondolami, a zarówno xlander i anex są zgrabne.
Ja jako knypek wole miec mniejszy, anex sport na zywo obejrzalam i wydaje sie mi ogromny Powinnam sobie kupic taki dla lalek
No mnie tez zmartwili, aczkolwiek wiem ze nie ma wozkow idealnych, ale problemy sie powtarzaja np. z kolami, czy z ze stelazem w anex cross, komus pekl..
Nie wiem co robic, juz mi sie odechcialo szukac i ogladac

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

To mnie zaskoczyłaś tą informacją

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Sądzę, że jak komus sie nic nie dzieje z wózkiem to sie aż tak nie udziela na grupach, wiec tylko akurat z problemami sie tam pojawiaja. Sama juz nie wiem

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
ja karmiłam wszystkie 3 córki około roku. przy każdej miałam medele mini electric. przy pierwszych miałam pożyczony od psiapsiółki. potem kupiłam chyba avent i u mnie się kompletnie nie sprawdził więc expresowo kupowałam medele. dla mnie najlepsza oczywiście sprzedałam po karmieniu bo myślałam, że koniec dziecii teraz cały sprzęt od nowa
judka
chciałabym pomacać kilka wózków, nastawiam się na maxi cosi, będę się wybierała do Bydzi bo w Toruniu ich nie ma

przeraża mnie ilość zakupów, które nas czekają. oprócz całej wyprawki, chcemy wymienić pralkę i lodówkę bo w tej się nie mieścimy, i oczywiście samochód
Mnie sie akurat maxi cosi nie widzi, znajomi mieli.
No my tez tyle wydatkow Nie wiem skad na to kase weźmiemy. Chyba zaczne w lotka grac

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora