2017-03-18, 15:04
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 ♥ cz.3
Cytat:
Napisane przez admirable
W zeszła sobotę zamowilismy płytki. Placilismy przelewem w niedzielę więc płatność była zaksięgowania w poniedziałek. Dzisiaj mieliśmy umówione dostawę i jedynie wiedzieliśmy że w godzinach 10-15. Tz siedzi w domu z pomocą w oczekiwaniu na dostawę bo wagowo wyszła prawie tona i sam nie przeniesie tego do domu. Koło 11 dzwoniłam do sklepu zapytać czy mogą potwierdzić godzinę i powiedzieli ze nie da się sprawdzić ale kurier będzie dzwonić minimum godzinę wcześniej czyli najpóźniej o 14. Skoro nie dzwonił to zadzwoniłam ponownie i okazało się ze nie zaksiegowali płatności A raczej osoba która była za to odpowiedzialna nie przypilnowala tego i płytek nie przywioza dzisiaj a my musimy zapłacić osobom które miały je rozpakować. Ale się wkurzylam ! Jeszcze ton osoby z która rozmawiałam, wypadałoby przeprosić chociaż. W poniedziałek jadę złożyć reklamację.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
To niezle Was zalatwili 
Cytat:
Napisane przez nyna91
A to mnie nie pocieszyłaś. Ale dziękuję za cynk. Nie podobają mi się te wszystkie ogromniaste wózki z ogromnymi gondolami, a zarówno xlander i anex są zgrabne.
|
Ja jako knypek wole miec mniejszy, anex sport na zywo obejrzalam i wydaje sie mi ogromny Powinnam sobie kupic taki dla lalek 
No mnie tez zmartwili, aczkolwiek wiem ze nie ma wozkow idealnych, ale problemy sie powtarzaja np. z kolami, czy z ze stelazem w anex cross, komus pekl..
Nie wiem co robic, juz mi sie odechcialo szukac i ogladac
Cytat:
Napisane przez Martoolka87
|
Sądzę, że jak komus sie nic nie dzieje z wózkiem to sie aż tak nie udziela na grupach, wiec tylko akurat z problemami sie tam pojawiaja. Sama juz nie wiem 
Cytat:
Napisane przez itakasia
ja karmiłam wszystkie 3 córki około roku. przy każdej miałam medele mini electric. przy pierwszych miałam pożyczony od psiapsiółki. potem kupiłam chyba avent  i u mnie się kompletnie nie sprawdził więc expresowo kupowałam medele. dla mnie najlepsza  oczywiście sprzedałam po karmieniu bo myślałam, że koniec dzieci  i teraz cały sprzęt od nowa
judka
chciałabym pomacać kilka wózków, nastawiam się na maxi cosi, będę się wybierała do Bydzi bo w Toruniu ich nie ma
przeraża mnie ilość zakupów, które nas czekają. oprócz całej wyprawki, chcemy wymienić pralkę i lodówkę bo w tej się nie mieścimy, i oczywiście samochód 
|
Mnie sie akurat maxi cosi nie widzi, znajomi mieli.
No my tez tyle wydatkow Nie wiem skad na to kase weźmiemy. Chyba zaczne w lotka grac
|
|
|