Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniówki 2017 ♥ cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-03-19, 09:20   #2211
Hanala
Zadomowienie

Dot.: Sierpniówki 2017 ♥ cz.3

Cytat:
Napisane przez helloalex Pokaż wiadomość
Hahaha, to nie tak. Ja po prostu mam bardzo męskie podejście do tych rzeczy. Jak ktoś uważa, że brzydka, to zawsze może nie patrzeć[emoji14]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
No grunt ze Ci z tym dobrze mi dobrze jak mam zakryte blizny na buzi
Cytat:
Napisane przez judis Pokaż wiadomość
ja dzisiaj do 18 sama siedzę, mąż w szkole...
mam zamiar kolejny raz przejrzeć swoje ciuchy i powyrzucać zbędne bo przeszkadza mi brak miejsca... a na lumpeksowe łupy trzeba przestrzeń zrobić zastanawiam się na kupnem jakiejś komody, która pasowałaby w razie co do większego mieszkania, a najbardziej to uratowałby mnie regał z szufladami na dole, ale na razie nigdzie nie widziałam, tzn w ikei

w ogóle ostatnio mam wkrętkę zakupową, ale nie taką co trzeba, zaczęły mi się podobać sportowe buty, chociaż wcześniej w conversach chodziłam, to teraz jakoś niewygodnie mi w takich płaskich, walczę jak mogę żeby nie kupować bo wiem że zaraz i tak ich nie wcisnę na spuchnięte stopy.
O, wiosenne porządki pełną parą mi pozostajw tylko ew.uzupelniac garderobę moją i małego brzdąca. Aczkolwiek lubie wymieniac tez ciuszki mojego syna, jak przeskakuje z rozmiaru w rozmiar.. teraz nosi juz 134. A przed chwila mialam w reku body 56 w ktorych sie topił[emoji15] jak ten czas leci..

Cytat:
Napisane przez helloalex Pokaż wiadomość
Ja mam zamiar wymienić swoje letnie buty na takie bez sznurówek, bo za nic nie mogę do nich dosięgnąć [emoji28] Wszyscy sie mnie smieja, jak najpierw idę szukać krzesła, a potem z lewej, z prawej, z przodu próbuje do tej stopy dosięgnąć... Ostatnio wyszłam parę razy w kaloszach przez to[emoji15]

Ojjja bidulla a w kucki nie da rady? Ostatnio moja ulubiona pozycja:p
Cytat:
Napisane przez judis Pokaż wiadomość

no ja sobie ostatnio kupiłam wsuwane na cieplejsze dni, na razie wydają się super wygodne, tylko boję się że przestane się w nie mieścić, wtedy pozostaną klapki, na szczęście mam takie szerokie z zeszłego roku
Ja to w takich wygladam jak kaczka

Hanala jest offline Zgłoś do moderatora