Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniówki 2017 ♥ cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-03-19, 10:56   #2216
judkama
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniówki 2017 ♥ cz.3

Cytat:
Napisane przez orchidea30 Pokaż wiadomość
Po raz kolejny juz nie wiem który tej zimy jestem chora do tego przyplątała sie anemia
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zdrówka!

Cytat:
Napisane przez _laurka Pokaż wiadomość
A w sprawie wózków wczoraj znajoma nam powiedziała że jej siostra ma wózek na wydanie za grosze. I się z Tż zastanawiamy.
Tż chce nowy ale zastanawiam się czy jest sens kupna nowego za 1600 zł skoro ten w dobrym stanie, a spacerówka była zupełnie nie używana bo później dostali jakąś lżejsza i mniejszą. Kolory nam odpowiadają, mamy nie lada dylemat.
Jeśli Wam odpowiada to super!

Cytat:
Napisane przez helloalex Pokaż wiadomość
To dla mnie brzmi jak średniowieczne tortury Czy jestem tu jedyna, ktora wcale nie używa makijażu? Z rzeczy do twarzy mam krem nawilżający i zel do mycia z peelingiem.[emoji14]Makijazu nie robię nawet na imprezy, może max 2 razy w roku mi się zdarzylo pomalować rzęsy i nałożyć krem bb :O Zdjęcia też mi zupełnie nie przeszkadzają

Jakbym miała super cere to tez bym latala bez tapety
I tak sie ograniczam, bo sie mazne tylko np pudrem w kamieniu, ale od podstawowki meczy mnie tradzik, wiec chyba nigdy nie mialam ladnej cery.

Cytat:
Napisane przez judis Pokaż wiadomość
kurcze wy już takie zdecydowane jeśli chodzi o wózki a ja jeszcze nawet nie zaczęłam oglądać... chyba przejedziemy się po kilku sklepach w celu wypróbowania ale będę szukać na olx, może akurat coś się trafi bo ceny mnie trochę przerażają :/
Im wiecej ogladam, tym mniej mi sie podoba i mniej wiem

Cytat:
Napisane przez magia_to_ja Pokaż wiadomość
*ja dziś rano pod prysznicem*
Trolololo jak bosko, tylko jak wyjdę będzie mi zimno bo napewno mężuś wietrzy pokoje ☺ i dre się: kochanieeee -tak skarbie -kochanie podaj mi z szafy no ten to nooo ten taki co no wiesz ten szary gruby taki miękki -recznik ?! Nieee, noo ten taki noo wiesz yyy no na ręce do ubrania jak mi zimno -sweter ?? TAK ! To właśnie ☺ mój mózg w ciąży ....
Kalafior

Cytat:
Napisane przez malenka1889 Pokaż wiadomość
Judkama

Mam cos jeszcze dla ciebie

http://bejbi.eu/pl/posciel-do-lozecz...isek-ecru.html

Wysłane za pomocą mTalk
Ciekawe czy w wiekszych rozmiarach takie maja

Cytat:
Napisane przez judis Pokaż wiadomość
ja dzisiaj do 18 sama siedzę, mąż w szkole...
mam zamiar kolejny raz przejrzeć swoje ciuchy i powyrzucać zbędne bo przeszkadza mi brak miejsca... a na lumpeksowe łupy trzeba przestrzeń zrobić zastanawiam się na kupnem jakiejś komody, która pasowałaby w razie co do większego mieszkania, a najbardziej to uratowałby mnie regał z szufladami na dole, ale na razie nigdzie nie widziałam, tzn w ikei

w ogóle ostatnio mam wkrętkę zakupową, ale nie taką co trzeba, zaczęły mi się podobać sportowe buty, chociaż wcześniej w conversach chodziłam, to teraz jakoś niewygodnie mi w takich płaskich, walczę jak mogę żeby nie kupować bo wiem że zaraz i tak ich nie wcisnę na spuchnięte stopy.
Ja czekam na moment, gdzie bede mogla zapylać w wygodnych sandalach, wtedy to sobie moga puchnac

Cytat:
Napisane przez Nancyyyy Pokaż wiadomość
Tak piszecie o tym makijażu aż przypomniało mi sie jak leżałam po cc w szpitalu. Lekarze wypuszczają u nas po 4 dobach ale ja 2 dnia mialam gorączkę i zostawili mnie dlużej na obserwacji. Bylam tym podlamana chciałam juz do domu wiec następnego dnia przed obchodem walnelam sobie w łazience makijaż. Rzęsy podkład kreska. Lekarze stwierdzili ze wychodzimy dziś😀😀 no cóż twarz nabrała koloru więc musiałam wyglądać na zdrową 😂😂tym razem też chyba walne sobie rzęsy jedwabne. Nigdy nie robiłam Ale dobrze jest w szpitalu bez skrępowania spojrzeć w lustro 😀😀
U nas nie ma nigdzie luster w szpitalu Wiedza co robia

Cytat:
Napisane przez oriane Pokaż wiadomość
Kurde ja to nie mam żadnych problemów z pamięcią ani wysłowieniem się odkąd jestem w ciąży. Jakoś tego typu objawy plus nudności, wymioty, humory, zachcianki całkowicie mnie ominęły. U mnie był tylko brak okresu i cycki nabrzmiałe. Teraz za to czuję się mega nieatrakcyjnie w piątek i w sobotę mierzyłam różne ciuchy i w każdych brzuch odstaje. W żaden sposób nie da się go już ukryć. A nie mogę znaleźć bluzek, które jakoś mimo to będą wyglądać. Chce już wiosnę i tshirty

W pierwszej ciazy zero mdlosci, wymiotow, zmeczenia. Bylam na ostatnim roku studiow i chodzilam normalnie na zajecia, smigalam po miescie wszedzie na piechote, gdyby nie brzuch to nikt by nie powiedzial, ze w ciazy jestem. No ale wsio ma swoja cene, przegielam i mam wczesniaka.

Cytat:
Napisane przez a_nn_a_ Pokaż wiadomość
Ja tez mam coś dla Ciebie Judkama 😁😁😁Załącznik 6977811

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora