2008-04-12, 08:18
|
|
Moderatoreska
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. II
Cytat:
Napisane przez byliczka
eweska noo taaak, ale ja już bym chciała żeby na sobotę wieczór mieć, żeby TŻt spokojnie mógł się napić piwka i żeby nie myśleć o transporcie z powrotem do domu 
|
A no tak, przeciez dzis sobota i wypady na piwko No to szkoda, ze nie bedziesz mogla odebrac prawka, no coz trzeba czekac do poniedzialku, ale w przyszly weekend bedziesz mogla po imprezce juz sama wracac autkiem
Moj tz tez mowi, ze gdybym miala prawko to tez by mogl na jakiejs imprezie sobie cos wypic bo powrot do domku mielibysmy zapewniony
No ale i tak my bardzo rzadko razem wychodzimy bo moj tz jest za granica i widze go pare razy do roku- niestety. A na egzamin musialam jechac sama i nie mialam zadnego wsparcia, a bardzo mi go wtedy brakowalo, gdyby byl to bym moze nie miala takiego stresu czekajac na swoja kolej.
No ale po oblaniu zadzwonil do mnie i mnie pocieszal. A przez swoja glupote nie zdalam, chcialam delikatnie ruszyc pod gorke, a teraz po czasie zaluje ze nie wcisnelam gazu do dechy:/ No ale coz czlowiek uczy sie na swoich bledach
Ale sie rozpisalam
|
|
|