2008-04-12, 13:01
|
|
BAN stały
|
Dot.: Kocham Lancome!!!
Cytat:
Napisane przez Hawa
Dla mnie podejrzana jest przede wszystkim cena tego blyszczyka.
Za taka cene to mozna sprzedawac miniaturki a nie pelne wersje.
Domyslam sie, ze blyszczyk byl bez pudelka?
|
tak bez pudelka a ja sie nawet nie zastanowilam kupujac mam nadzieje ze jak odesle ten blyszyk to ta Pani go odbierze i odda mi moja kase bo niby nie duza ale chodzi mi bardziej o fakt no i to ze za te dwie przesylki i cene blyszczyka bede mogla kupic inny.
quote=Mektarynka;7205681]Kody Lancome mają zazwyczaj dwie literki i trzy cyferki lub ostatnio coraz częściej dwie literki, 3 cyferki i na końcu literka (kolejnoś jest ważna), ten kod, który podałaś częściowo jest logiczny, ale z niego wynika, że to produkt z połowy kwietnia 2008, jednak takie ustawienie znaków jest dziwne i widzę je pierwszy raz...[/quote]
no wlasnie ja tez nie mam nawet podobnego kodu na zadnym produkcie Lancome. wczoraj w perfumerii Pani tez byla troche zaskoczona tym ktory zobaczyla na moim blyszczyku bo powiedziala ze nigdy takiego nie widziala i ogladajac produkty razem ze mna wsyztskie kody byly inne, tak jak pisalam na JT wsyztskie mialy 5 znakow. sprawdzalam tez na datecalculator i wyskoczylo cos takiego ze blyszczyk musialby byc wyprodukowany 2008 lat temu...
|
|
|