2008-04-12, 15:55
|
|
Raczkowanie
|
No to moja kolej... Metamorfoza?
Witajcie, Wizażanki 
Po wielu tematach w tym dziale, jak widać, przyszedł czas i na mój...
Mam 14 lat, 160cm wzrostu, zielone oczy, włosy o kolorze, który podoba mi się i raczej nie chciałabym (nie mogłabym ; p) go zmienić... ciemny blond, chociaż na niektórych zdjęciach wygląda na brąz..
Generalnie mój problem polega na tym, że dobrze wyglądam tylko rano, a później... Katastrofa... Włosy się puszą, za nic nie chcą wyglądać tak, jak ja chcę, skóra reaguje na najmniejsze niedogodności w postaci wiatru czy zimna wysuszeniem, zaczerwienieniem... Wygląda na zaniedbaną i zmęczoną... Jakby było czym... Głownie chciałabym jakoś zmienić fryzurkę, żeby wyglądała bardziej cywilizowanie (bo w chwili obecnej często wyglądam jak jaskiniowiec, zwłaszcza kiedy włosy są trochę dłuższe), chociaz nie chciałabym jej za mocno ścinać, o farbowaniu wspomniałam już wyżej... Przydałaby się tez jakaś rada dotycząca kolorów czy lekkiego(!) makijazu... Najlepiej czuję sie w ciemnych, zgaszonych fioletach, zieleni, brązach, lubię też czerń, ale musi być czymś złamana, bo inaczej wyglądam strasznie blado( tego z kolei zmieniać nie chcę, nie lubię opalenizny)... Mam nadzieję, że mi pomozecie 
Pozdrawiam 
|
|
|