Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2017
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-03-21, 10:47   #2297
marttb
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2017

Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Pokaż wiadomość
Dobra, założyłam na razie klub, jak się nie sprawdzi to przeniesiemy się na fb
Wysyłam Wam zaproszenia, jak ktoś nie ma to piszcie

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Dodałam fotki do klubu
Ślicznie wyglądałaś, piękna panna młoda
Miłej i spokojnej wycieczki
Cytat:
Napisane przez 89Otojestkasia Pokaż wiadomość
Juz sama nie wiem co lekarz mówił... poczytałam trochę w internecie i sporo dziewczyn po luteinie plami... juz sama nie wiem co mam myśleć. Jestem wykończona tym ze żyje w ciągłym strachu ze coś sie stanie. Za chwile bedzie 15 tc... kiedy bedzie ta magiczna granica ze odetchne..?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nie wiem czy bedzie taka granica, nawet jeśli to na chwilę, po wizycie u lekarza i dobrych wiadomościach, taki chyba urok ciąży u niektórych

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
BLOND PRINCESKA jestem pod wrażeniem Twojej urody. Typowa, piękna Słowianka. Twój mąż jest szczęściarzem. Ma przepiękną żonę. I oczywiście wyglądałaś przepięknie. Ciąża jak najbardziej Ci służy.

Dziewczyny Wam też tak w nocy gorąco? Śpię przy otwartym oknie, bo inaczej bym się udusiła.
U nas dzisiaj ciepło, choć pochmurnie. Zaraza idę na występ mojej Oleńki. Przedszkolaki idą w pochodzie wiosennym i pod Domem Kultury zaśpiewają wiosenne piosenki. Mam nadzieję, że się nie rozpada.

MAM DO WAS PYTANIE. MOŻE WZBUDZĘ NIM JAKIEŚ KONTROWERSJE, ALE JESTEM CIEKAWA WASZEJ OPINII. JAKIE MACIE ZDANIE NA TEMAT SZCZEPIEŃ? SZCZEPICIE, NIE SZCZEPICIE, JAK TO U WAS WYGLĄDA I BĘDZIE WYGLĄDAŁO JAK SIĘ NASZE MALEŃSTWA URODZĄ?
U nas pogoda podobna, ale mi zaś ciągle w domu zimno - otwieramy okno w salonie żeby się nie zaśmierdzieć w domu i po prostu coś tam dolatuje do sypialni i mi już zimno od tego

Co do szczepień, nie wdrążałam się w temat, ale raczej będę szczepić

Cytat:
Napisane przez _kornelia Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki 😘

Trochę mnie nie było. Weszłam w II trymestr i zamiast napływu energii, wróciły mi mdłości z podwójną siłą Tydzień wyłączony z życia. Dziś mi już lepiej i całe szczęście, bo mam wizytę u dentysty.

Blond princesska wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! 😊 Cieszę się, że wszystko się Wam tak cudnie udało 😊

Marta współczuję przeżyć. Dobrze, że wszystko się wyjaśniło. Też miałam na ostatnim usg nisko łożysko położone. Ale ponoć do 20tyg się przemieszcza, więc staram się jeszcze nie denerwować.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Oby to lepsze samopoczucie się już utrzymało
No ja się trochę zaczęłam obawiać bo mam w sumie 17t, także nie ma wiele czasu na podniesienie. Najgorzej, że pytałam lekarza czy ma ta jakieś zagrożenia to powiedział, że dla ciąży nie, ale dla porodu owszem i wtedy jest cc. Ucieszyłam się aż, a potem poczytałam w necie i mina mi zrzędła. Czekam na rozwój wydarzeń i już przestałam się negatywnie nastawiać.

poli - z tymi rzeczami to racja ja staram się wyrzucać wszystko co niepotrzebne, żadnych durnostujek nie trzymam, a odkąd musiałam dwa pokoje zmieścić w jednym to się nie ma gdzie ruszyć

Pies wlazł pod kołdrę i liże mi palce u lewej stopy, ale mi przyjemnie

(...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam,
spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś,
choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤
marttb jest offline Zgłoś do moderatora