|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
Cytat:
Napisane przez adatka
a czujecie nabrzmienie opuchniecie pochwy ???
|
Ja zmagam sie od wakacji z ciaglymi infekcjami wiec chyba juz przywyklam..
Tak mysle ze to tez moze miec wplyw na ta moja szyjke ale co poradze jak lek za lekiem biore i co przejdzie to od nowa sie zaczyna..
W ogole to czasem mam wrazenie jakby mi wszystko mialo wypasc zaraz ze srodka.. teraz mniej jak musze odpoczywac. Ale jak nosilam corcie czy dluzej stalam/chodzilam to moment takie uczucuie..
---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------
[QUOTE=vanessa1781;7208892 6]Czuje i na zewnatrz i wewnatrz- jak wkładam globulke lub luteine to często nawet palca trudno włożyć
Ostatnio w ogóle czuje takie dziwne parcie na pochwe, jakbym miała coś przy jej ujściu az nieraz idę do wc sprawdzić czy czasem krążek się wysunął.
---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------
Cytat:
Napisane przez malinka9191
Tez druga ciaze juz mam taka i pierwszy raz odnznajomej uslyszlaam o tej parze.. nie wiem ile w tym prawdy.. mozliwe ze nic. Niemniej jednak nieboali mi sie z prasowanjem.
Tego magnezu możesz spokojnie wiecej łykać - w ciąży potrzeba go nawet 4x więcej niż normalnie. Ja łykam w sumie 7-8 tabletek na dobę - 2 różne rodzaje .
|
Narazie mam tski e ampulach jakis od rodzinnego to nie zwiekszam dawki. Ale jak sie skonczy to kupie w tabletkach i bede pewnie wiecej brac..
Cytat:
Napisane przez Kasiulka07
Dzięki dziewczyny 
Jelonek Tobie też zdrówka życzę  Teraz niestety taka zdradliwa pogoda jest że łatwo coś złapać 
Jelonek tylko 4kg na plusie jak to zrobiłaś?  U mnie będzie z 8
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
U mnie 6 na plusie
|