Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dieta OXY
Wątek: Dieta OXY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-03-21, 13:36   #1737
Milenka1211
Raczkowanie

Dot.: Dieta OXY

Pewnie, ja też tak robię. Poza tym ciężko byłoby zjeść wszystkie posiłki skoro obiad o 16-17 później przekąska i nie ma czasu na kolację, która powinna być ok 2-3h przed snem.
Jeśli chodzi o fazę stabilizacyjną to napisałam do nich maila i dostałam taką odpowiedź:

W obrębie tego dostępu można skorzystać z indywidualnie dopasowanej diety redukcyjnej bądź stabilizacyjnej lub z obu etapów:

np. pakiet OXY Intense umożliwia skorzystanie z 2 cykli redukcyjnej diety OXY lub 1 cyklu diety OXY + 1 miesiąca diety stabilizacyjnej.

Dietę stabilizacyjną proponujemy dopiero w momencie osiągnięcia docelowej masy ciała, może Pani oczywiście zwrócić się z prośba o wcześniejsze jej dopasowanie.

Dieta stabilizacyjna jest dietą o wyższej kaloryczności, pozwala na stopniowe wyjście z diety redukcyjnej i tym samym przyczynia się do zapobiegnięcia powstania efektu jojo.

No cóż myślałam, że ten etap będzie trwał tydzień lub 2 ale nie miesiąc, także troszkę się zawiodłam i raczej już z tego etapu nie skorzystam, a szkoda, bo chciałam uniknąć efektu jojo.
Milenka1211 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując