2017-03-21, 16:18
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
obiektywnie buty ładne, subiektywnie zupełnie nie dla mnie. poza kolorem Wysoki obcas wykończy mi wybity palec. Cienkie paski wpija się w moja szeroka stope. pasek w kostce pogrubi i skróci mi nogi ...
Wczoraj miałam pacjenta. Wygladał masakrycznie. Anyz, wierz mi, jesteś piękna ( teraz, nie tylko w ogóle ) Znam faceta, mowi, ze nigdy nie miał alergii. I moim zdaniem dalej nie ma, ja postawiłam diagnozę - może mylna, może słuszna, ale niegorsza, od tych dermatologicznych - poznej łuszczycy polekowej 1,5 miesiąca temu wziął antybiotyk, na 5 dzień zaczał puchnąc, potem pojawiły się bable, potem ropa...Aktualnie wygląda, jak czerwona, obłązaca ze skóry, częściowo pokryta strupami jaszczurka...Horror. tydzień w szpitalu na lekach, podgoiło się, ale kazali mu się nie myc i nie golic...Jak się po tygodniu umył - zaczęło wracac...Rozpoznania w sumie nie postawili. Gdybania. Może jedzenie...? ja twierdze ze nie, nie takie objawy. może z czyms szkodliwym miał kontakt w pracy...? facet przysiega, ze nic nie zmieniał, no i w niczym nie zanurzał głowy...Niemniej wygląda gorzej, niż zle.
|
|
|