Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-03-23, 11:00   #1405
amyz
Chanel Lady

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LV

Cytat:
Napisane przez AnulaQa Pokaż wiadomość
Witojcie kumy!

A my nie mamy problemu z kołdrą. Potrafimy się dzielić i nigdy nie przyszło mi do głowy, żeby zabrać sobie całą, tylko dlatego, że lubię owijać się w kokon.
Jakieś zasady muszą być.
Jesteśmy cudownie zgodną parą.

Czy ktoś w to uwierzył?

Największy problem to mam z Miśkiem taki, że ja lubię, śpiąc na boku ułożyć się w embrion, albo podwinąc kolano pod brodę i niepostrzeżenie zarzucić mu na szyję, brzuch. On mi to kolano ściąga i prostuje, ale jak spać na boku z wyprostowanymi nogami? Od razu leci się na pysk.

ale się uśmiałam

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość

też tak śpię, jeszcze mojego kolanami po nerach naparzam ale są też plusy, ostatnio był w delegacji i stwierdził, że jak go nikt nie kopie kolanami to nie może zasnąć

wiadomo że dobry masaż przed snem to podstawa

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość

Ja też zużywam datami, również planuję oszczędzanie, tylko też czeka na mnie paczka w D. z kolejnymi perfumami

A oszczędzać planuję na tę akademię Jacka Bilczyńskiego, o którą wczoraj Was pytałam, ale żadna mi nie odpisała, to teraz Wam wklejam zdjęcie Jacka

czy tylko ja mam wrażenie że glowa mu jakoś tak nie pasuje do reszty?

Cytat:
Napisane przez AnulaQa Pokaż wiadomość
Wczoraj miałam takie wydarzenie u dohtora, że spytał mnie o wiek.
Po 30 przestałam liczyć. Haha.
Oczywiście pomyliłam się w rachunku, co mi dohtorek uświadomił, że z rocznika wynika, że mam dwa więcej niż podaję.
A ja, ale że jak, aż tyle?
Jak ten czas leci!

Najzabawniejsze jest to, że nie zrobiłam tego celowo.

No cóż- blond zobowiązuje.
amyz jest offline Zgłoś do moderatora