Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-03-25, 22:59   #2169
daiquiricubano
Zadomowienie

Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V

Ja dziś tez po wielkich zakupach. Zamówiliśmy łóżko i materac do sypialni (dla nas), a potem męża wysłałam na spożywke, a ja polatalam po dzieciowych sklepach. I kupiłam parę rzeczy - pieluszki babyono (dla tych, co już kupiły, to powiem, że one z każdym praniem są przzyjniejsze i nardziej miekkie &#128521, pieluchy bambusowe Motherhood, muszle laktacyjne medeli, lanoline i wkladki lansinoh, lanoline z ziaji (przetestuje co to &#128521, wkładki laktacyjne lovi (kupiłam z ciekawości, bo tak jak lansinoh pakowane są w osobne woreczki, a dla mnie to większa higiena &#128521, podkłady bella mama (najbardziej naturalne!), majtki poporodowe jednorazowe canpol i jeszcze jakiejś firmy, podkłady na łóżko dla mnie, 2 pary zwykłych pajacykow (piżamke jak ja to mówię &#128521, linomag zielony, szczotke do czesania nuk, butelke 150 ml TT, zwykle białe pieluchy tetrowe, pampersy 1... tyle pamiętam, ale może coś jeszcze, ale mi umknęło?

Powoli mi się zapełnia lista 😉 na maj zostawię sprawy pokojowe typu łóżeczko materac i jakieś tego typu rzeczy, ale to wszystko będzie z ikei, wiec z grubsza będę mieć komplet. Rzeczy typu octenisept czy chusteczki nawilżane to zawsze mam w zapasie w domu 😉

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
Napisane przez pannaanna_87 Pokaż wiadomość
X pulse i x city maja pianki. Tylko do jednego z nich mozna dokupic pompowane ale nie pamietam do ktorych.

Któryś na pewno może mieć pompowane, najwięcej widzę xmove ale to już właśnie typowo pompowane

daiquiricubano jest offline Zgłoś do moderatora