Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony 2015 część 10!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-03-25, 23:17   #4908
aga99792
Zakorzenienie

Dot.: Żony 2015 część 10!

Witam.

Nadrobilam Was. Nie wiem ile mnie nie bylo ale raczej nikt nie tesknil:p

Viv mi tez ogolnie nie wydaje sie duzo ze przytylas, wygladasz ok no ale jak tyle od stycznia to faktycznie cos nie tak.
Mowilas chyba kiedys ze masz hashi dobrze pamietam? Z pewnoscia nie na kazda osobe dziala tak samo ale kolezanka z hasi niestety ma bardzo restrykcyjna diete i cwiczy. Jest chudsza niz byla .

Tz juz spi a mi jakos sie nie chce i ogladam takie glupoty jak twoja twarz brzmi znajomo a teraz powtorka taniec z gwiazdami 😂 nie mam co ogladac innego ciekawego w tv. (podstawowe kanaly tylko, kablowka w innym pokoju) i tak sacze piwko bo Tz swoje juz dawno wypil..

Aa jutro zmiana czasu... Ciekawe do ktorej bede spac 😁

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Kwestia wyglądu. Jakbyś weszła do naszego mieszkania, to poczułabyś się jak w kwadratowym świecie To co się dało zrobić na kwadratowo to mamy na kwadratowo - kwadratowe półki, kwadratowe żyrandole, zakończone kwadratami karnisze, kwadratowe szyby w drzwiach, kwadratowa umywalka, kwadratowy zlew... Jeszcze parę rzeczy pewnie by się znalazło Jakoś oboje lubimy bardziej kanciate rzeczy niż obłe

To może nie ma ich teraz na aukcjach, bo no większość jest wycudowana (dodatkowe żłobienia, nietypowe kąty itp.), a jeden taki zwykły typ ma w sobie pewną wadę praktyczną, szczególnie uwidaczniającą się w głębokich talerzach napełnionych zupą

Jeśli w styczniu się dopinałaś to faktycznie różnica... Ale bez tej spódniczki bym tak nie stwierdziła, ciągle po Tobie tych dodatkowych kg nie widać - takie pocieszenie z mojej strony? Nie wiem, czy udane
Kciuki za znalezienie wkrótce odpowiedniego lekarza i przyczyny tycia

Sprzedawcy powinni nam (a raczej wam, bo ja się nie bardzo w tym temacie udzielałam) odpalić jakąś prowizję za przyciąganie klientów
Co do gyrosa to ja daje:

Kapista pekinska, ogorek konserwowy, kukurydza z puszki, cebula, papryka swieza no i oczywscie kawalki z kurczaka w gyrosie na wierzchu majonez i ketchup i przykryam cie ka warstwa kapusty pekinskiej do dekoracji

Viva
A Ty cos pieczesz dzis?

A ja z Tz bylismy dzis w pracy na nagraniu turnieju siatkowki. Jeeeeju jak ja bym chciala wrocic do gry Kocham siatke 😍😍😍 az mi sie lezka zakrecila, serio
aga99792 jest offline Zgłoś do moderatora