2017-03-26, 21:32
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
Paula, fajnie, że udało ci się kupić swój wymarzony fotel 😊
Aniu, ja karmilam i fotelu i gdzie popadł aktualnie 😉 jako, że w salonie nie mam fotela (mam jedynie w pokoju Leona, wiec chodziłam tam, gdy byli goście 😉 , to karmilam na kanapie przy ulubionym programie czy serialu 😉 Leoś potrafił wisieć na mnie nawet 40-60 min, wiec idealnie na jeden odcinek GOT wystarczało 😂 a najulubiensza moja pozycja to było łóżko po prostu 😊 ja leżałam, mój słodziak kolo mnie i tak sobie drzemalismy ❤
Teraz sobie nie będę mogła na to pozwolić, wiec mam nadzieje, ze Pola po 10 min będzie najedzona pod korek 😕 jakoś nie widzę możliwości godzinnego karmienia co godzinę (!) przy drugim 1,5 dziecku 🤔 a jak się okaże, że będzie to następny wielki ssak, to nie wiem, ci zrobię
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7226980 1]Mąż będzie znosił. A na spacery będziemy chodzić po 16stej. Poza tym od 3tyg stoi jakiś wózek na dole. Chyba się ktoś wprowadził niżej. Więc myślę że jakoś to rozwiążemy.
Na razie skupiam się na tym by dzidziusia urodziła się zdrowa - to jest dla nas najważniejsze.[/QUOTE]
Migotku, fajna fura! Obszerna, wygodna dla Malutkiej, ekstra kolor, superowa cena, naprawdę mi się podoba 😍 myślę i mam nadzieje, ze lepiej ci się sprawdzi niż mutsy 😉
a i jeszcze odnosnie twojego podejścia do tego, gdzie będzie stał, to muszę to powiedzieć - jestem pod wrażeniem 😎 nareszcie słyszę z twoich ust słowa, że dacie radę, jakoś to będzie, że inni stawiają na klatce, to czemu nie wy, a teraz najwazniejsze zdrowie Maluszka 😊 normalnie szok, mega pozytywny szok! Tak trzymaj! Nie ma sytuacji bez wyjścia 😉
Cytat:
Napisane przez Daga825
|
Miałam w ubiegłym roku przypiętym do wozka 😉 komarów nie zauważyłam, ale może też dlatego, że jakoś ich mniej było latem? No nie wiem 🤔 w każdym razie zakupie ponownie 😊😉
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|