2008-04-14, 15:44
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Praca magisterska - dyskusja
Cytat:
Napisane przez misty82
Uff  dzieki
Wprawdzie TY juz masz napisaną prace,a ja ankiete tylko i kilka stron metodologii,ale bałam sie,,ze jak sie tu przyznam do mojego lenistwa (bo to nic innego) to mnie wysmiejecie 
Mój promotor jestm hymm"nieobliczalny" wszytsko zlalezy od jego humorku.W sobote do niego dzwoniłam,a tak sie bałam ze  bo nie byłam u niego juz 2 miesiace.Ale na szczecie sie nie wydał i w tym tygoniu chyba pojede sie z nim spotkac.
Pytałam o metodologie,bo chodziło mi to takie sprawy jak np cz kolejne podrozdziały typu 1.problemy i hipotezy 2.grupa badawcza 23. metody i techniki badawcze czy jesli zajmie mi mało moge pisac na tej samej str,czy kazdy punkt zaczynac od nowej?Wielkosc czcionki jaka dajecie tytuły podrozdziałów i cała praca jaką piszecie 12 czy 14?
Jak juz mówiłam za wszelkie info bede bardzo wdzieczna 
|
ja co prawda nie mam takiego rozdzialu o metodologi, ale mam inne rozdzialy, ktore tez maja podrozdzialy i jak skoncze jeden podrozdzial to robie z 2 - 3 linijki odstepu i zaczynam nowy podrozdzial, za to rozdzial zawsze zaczyna sie od nowej strony 
A co do czcionki to ja akurat pisze 12 bo mam bardzo obszerny temat a musze zmiescic sie w okolo 100 stronach ale u nas na uczelni mozemy sobie wybrac 12 albo 14
|
|
|