Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-03-27, 05:34   #2208
maarthusia
Shoe addict :)

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LV

Cytat:
Napisane przez kjd3 Pokaż wiadomość
Irmina .

Korinka, jesteś? Wrzucam Ci torbę .
Śliczna 😍😍😍

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 05:30 ---------- Poprzedni post napisano o 05:30 ----------

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
bardzo rozsądna dieta

Irmina, pięknie

Kolorowe były po 105, czarna po 89
Moja fioletowa się już skończyła
szkoda, że one takie niewydajne

Rozwodniony Alien, na lato ok ale wzięłam

Dziś nosiłam Light Blue Sunset in Salina, ale pięknie pachną

---------- Dopisano o 05:32 ---------- Poprzedni post napisano o 05:30 ----------

Cytat:
Napisane przez AnoIi Pokaż wiadomość
Dobry wieczór kobietki
za wszystkie zakupy weekendowe. Ja zbytnio nie szalałam. Nabyłam tylko szminkę bobbi (i o dziwo jak na D dostałam 4 (!) próbki). Tż za to kupił mi zegarek i coś tam z pandory. Wrzucę zdjęcie jak się ogarnę. Cierpię niestety od wczoraj, bo mi coś w szyję wlazło i boli okrutnie Do tego mam nerwa na gazetę, bo mi zdjęcie gwizdnęli. Tzn zdjęcie dość dawno sama im wysłałam na jakiś konkurs, a oni w weekend opublikowali je pod nazwiskiem swojego reportera. No szlag mnie trafił jak to przeczytałam Ale ok, zakładam, że to zwykła pomyłka i wszystko odkręcą. Ufff i to tyle

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Ślicznaś

Zacne denko!
👏👏👏👏 czekam na foty pandory

I 👏👏👏 dla wszystkich za łupy perfumowe

---------- Dopisano o 05:33 ---------- Poprzedni post napisano o 05:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość

Jak tam, wyspane po zmianie czasu?
Ja chyba byłam negatywnie nastawiona, ale jakoś specjalnie tego nie odczułam.
Na noc zjadłam pół opakowania ptasiego mleczka o smaku Frappe i z 15 kulek rafaello
Ostatnio podupadłam na zdrowiu i się tym teraz przejmuję i martwię trochę
Do tego chyba mojej mamie wyszło uczulenie na kolejne orzechy, a ja jej do każdej owsianki sypałam orzechy i teraz męczy się od kilku dni.
Wcześniej miała tak tylko po nerkowcach, niedawno się okazało, że po pistacjach również, a teraz wyszło, że źle reaguje na inne orzechy, które do tej pory jadła bez ograniczeń
Ja ledwo żyję po zmianie czasu czuje się, jakbym spała godzinę

oby ze zdrowiem nie było nic poważnego

---------- Dopisano o 05:34 ---------- Poprzedni post napisano o 05:33 ----------

Milego dnia!
Dziś będą moje krokodyle z V.

maarthusia jest offline Zgłoś do moderatora