Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
Jeszcze jadlam ciasto fr ze szpinakiem i lososiem pycha..dzieci tez sie zajadaja..mozna przemycić cos zdrowego.
Arletka chyba tak zrobie..skoro wszystko jest wporzadku..lek dokladnie wszystko bada i sam odradza.. Bo zbadaja dokladnie to co on tylko on niema certyfikatu i tyle..obym nie zalowala.. Mam nadzieje..ze nic nie zostalo pominiete na polowkowym..
Ja zrobilam porzadek z kosmetykami..bizuteria i pierdami..maz konczy malowac..czekam na mame..zrobie obiad i bierzemy sie za szafe. Dzis ma wpasc jeszcze jedna kolezanka to mi troche pomoze.
Pospacerowalam z psem..10 min..takie ciepelko..eh cudownie..marzy mi sie jakis weekend poza domem..ale moze chociaz w piatek zaliczymy z mezem kino 
W maju trzeba sie wsiąść za wyprawke apteczno kosmetyczna..to juz niema zartow
Pojde chyba w czwartek na zajecia w szkole rodzenia.. Jest o karmieniu piersia i problemach..diecie.. Chyba nie za wczesnie na takie zajecia a cos w glowie zostanie.. W kwietniu niema pielegnacji noworodka..mam nadzieje.ze będzie w maju bo to juz ostatni dzwonek a musze sie zapisac! W kwietniu sa natomiast fazy porodu..szczepienia..cos o cesarce..polog..takie luzne zajecia wiec sie przejdę a w maju bede celowac na pielegnacje
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------
Maja super..ze wszystko sie unormowalo..moj tez ulozony posladkowo..ale tak przebiera nogami..tak mnie kopie na dole..ze wszystko mnie boli..niby to ok ale i tak rozwazam ortopede.. Jak boli Cie jak na okres to dzwon..ja dopytalam mojego gina..mowie mu ze mam rozne bole ale nie okresowe..to pow..ze ok ale jak typowe na okres to dzownic i szpital..
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|