Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Polska 14 - letnia modelka wywołuje skandal międzynarodowy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-14, 22:14   #93
sportsmenka86
Wtajemniczenie

Dot.: Polska 14 - letnia modelka wywołuje skandal międzynarodowy.

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
No nie wiem, tam gdzie w grę wchodzi szansa na sukces, w świecie mody, nie ma miejsca na sentymenty -bez względu na szerokość geograficzną, tak myślę .
Ok. Ale pomijając przykład Naomi, bierzcie pod uwagę, że są przykłady eksmodelek, które naprawdę dziś są świetnymi kobietami. Ciężko nie zauważyć tego?

A poza tym są większe "brudy" w środowisku światowym niż na polskim podwórku. Porównanie polskiej mody do światowej elity to "biedny kanarek przy gadatliwej papudze" (ale śmieszne określenie wpadło mi głowy)

Paula78, a kto powiedział, że Naomi i Kate radzą świetnie w życiu? Nie ja. Nie podałam konkretnych nazwisk

Wiem co to za praca jeśli mówisz o 8 godzinnym postoju. Pracowałam na podobnym stanowisku. Ale mówię w ten sposób, że praca modelki jest ciężka, ale nie najcięższa!

Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może.

Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu.

sportsmenka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując