Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majówki 2016 - część szósta
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-03-29, 22:42   #1034
AsiaPo
Mama Land

Dot.: Majówki 2016 - część szósta

Mia, nawet jeśli zamówisz tylko dwa ząbki do zdjęcia, to na tymże zdjęciu ząbka nie uchwycisz Martyna chowa te swoje tic-tacki, pokazuje tylko dolne, bo one się już znudziły, gdyż są od dwóch miesiecy
A fotelik kupimy później, bo co nagle, to po diable. Poza tym, w całym Trójmieście nie znalazłam dobrego doradcy fotelikowego a w Mama i ja wciskali nam Cybexa (którego kupili tam nasi znajomi hahaha, więc ewidentnie mają z tego profity).

Czeko, no myślałam, że się popłaczę ze śmiechu, a o przemocy to Meżowi próbowałam wydukać, ale nie mogłam

Iwonia, rety, ale Twój D. ma psiapsiółę Współczuję z całego serca. A nawigację chłopu wygarnij - niech zacznie używać mózgownicy.
Mój (swoją drogą też D. ) stwierdził ostatnio, że lepszy samochód brzydki, a bezpieczny, niż w odwrotnej kompilacji. Byłam taaaaka dumna!

Cytat:
Napisane przez daggmara Pokaż wiadomość
Uważajcie, żebyście nie ponieśli jakichś konsekwencji z tego tytułu.
To inna sytuacja, ale rodzice mojej koleżanki spłacają nie swój kredyt, część ziemi stracili, dom jest wystawiany na aukcje komornicze, masakra. Wszystko fajnie, ale kasy lepiej nie pożyczać, nie żyrować kredytów i nie mieć nic do czynienia z niezbyt jasnymi zagraniami innych osób..
.
Podpisuję się pod każdym słowem.

Przepraszam za nagłe wtargnięcie na wątek, ale w końcu nadążam Ciekawe na jak krótko