2017-03-29, 23:00
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Majówki 2016 - część szósta
Cytat:
Napisane przez mialavi
Jeśli tak jest jak piszesz to tu się żadne żeby nie szykują bo gorączka przekraczała nawet 39 stopni. Z drugiej strony dwudniowa trzydniówka też dziwna
No Huba jeszcze nie miała zęba wow ja myślałam, że ona już dawno nabyła kilka jedynek coby się jeszcze lepiej uczepic swojego drzewa 😂😂😂 w takim razie brawo Hubcia za pierwszego zabka
Czyli mówisz, że zanim Hubci wyszedł ząb to było jeszcze gorzej niż wcześniej? Zdaj sprawozdanie bo mnie to dopiero czeka 😱
Iga nie jest zazdrosna - chyba ?! Jak mnie M.przytula to Iga przychodzi i też przytula tyle, że nie mnie, a Jego to samo z buziakami
Iwonia ma znajomości może Ci pomoc z tą kampania społeczna 😁
Czoko Ty chyba masz dla Alicji magnesy na lodówkę? Dasz linka jeśli są warte uwagi
Scrollowac Ciebie, a w życiu. Do twoich postow to ja robię herbatę i zasiadam jak do dobrej książki 😉😘
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------
Nie pakujcie się w to. Chyba D. bez Twojej zgody nie może go zameldować?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Mia 
Zęby - gorączki u nas nie było, ale z drzewa to już wcale nie schodziła przez tydzień. W środku nocy był taki ryk, że już nie miałam wątpliwości, że coś jest na rzeczy. Noce wyglądały tak, że głębszy sen to tak przez trzy godziny tylko, a reszta nocy to tylko na mnie. Jak się tylko zsunęła ze mnie to zaczynała serenadę na pół osiedla, więc od tygodnia śpię na wznak i nawet nie przejdzie mi przez myśl żeby się na bok obrócić - jeszcze mi życie miłe.
Magnesy - mamy takie nie-zabawkowe, takie nasze z wojaży po Polsce i świecie. Średnio się nadają do wkładania do buziaka, ale co dziwne Ala nawet ich do buzi nie pakuje. Testuje dlaczego na lodowce się trzymają, a na ścianie obok już nie, więc w tym czasie mogę zrobić szybki obiad. Martunia chyba pokazywała takie fajne " dzieciowe " z farmą, jak dobrze pamiętam. Ja myślałam o zakupie klocków magnetycznych geomag czy smartmax, ale chyba staną się one dopiero prezentem na roczek od chrzestnej.
|