Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2017
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-03-30, 10:12   #2604
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Dot.: Mamusie wrześniowe 2017

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;72396512]Ja po warsztatach Mama wie, wiem że żadnego rożka czy otulacza nie kupię [/QUOTE]

powiesz coś więcej?
Ja myślałam nad rożkiem z tego względu, że podobno jest dobry na początku, gdy nie za bardzo wiemy jak złapać dziecko i tak jest po prostu wygodniej. Raczej nie wyobrażałam sobie rożka zamiast kołdry, bo dziecko ma w nim gołą szyję.

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
Napisane przez pawie Pokaż wiadomość
Witam się ponownie
Naiwnie myślałam, że będę miała teraz więcej luzu to będę regularnie tutaj zaglądać, a tymczasem miałam tyle do nadrobienia, że wczoraj wieczorem nie ogarnęłam wszystkiego

My dzisiaj zaczynamy 18tc, ale niestety ostatnio mam podły nastrój. Wczoraj przepłakałam pół wieczoru, dosłownie wszystko mnie denerwuje Ruchów nie czuję, ale też nie wczuwam się jakoś szczególnie. Brzuszek powoli się zaokrągla, ale w sumie da się go jeszcze zamaskować Wizyta dopiero w połowie kwietnia, a ja już nie mogę się doczekać, zwłaszcza gdy załączają mi się dziwne myśli. Oczywiście mam nadzieję, że wszystko jest OK Za kobietą i humorami ciążowymi to człowiek chyba nie nadąży

Widzę, że u Was przygotowania pełną parą Wózki, ciuszki, gadżety dla mam, no szaleństwo! My póki co mamy tylko 2-pak body, śpioszki i czapeczkę z rękawiczkami Słabo w porównaniu z Wami
Hej u mnie podobnie, też 18tc i też niestety nie czuję ruchów
Spoko jak zaczniecie kupować to już pójdzie z górki, ja nie wiem kiedy uzbierałam cały karton + wózek
A takich zakupów na raty nie odczuwa się tak bardzo finansowo
BLOND_PRINCESSKA jest offline Zgłoś do moderatora