Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Praca magisterska - dyskusja
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-15, 17:41   #780
GOśka T.
Zakorzenienie

Dot.: Praca magisterska - dyskusja

ale zem wróciła wnerwiona... jedna koleżanka poszłą się umówiła na konkretny dzien , konkretna godzinę musiała szukać an szybko zastępstwa do dziecka a co sie okazało Aga ćżekała 2 godziny na ta sucz <jużnie wyrabiam nerwowo> nawet sie nie pokazała, inna koleżanka poszła po raz kolejny do promotorki z teoretyczną częścią do sprawdzenia a ta do niej wyskoczyła zeby cała pracę przyniosłaaa dopiero wtedy sprawdzi ,normlanie idzie o trwogę...potem wszysscy będizemy na łeb an szyje cąłośc poprawiać?? według mnie gdyby od kazdego teraz stopniowo brała <tą teorię to i jej i nam byloby szybciej i sprawniej a nie potem w pospiechu zero pomyślunku , zeby jeszcze można bylo sie z nią przez mejla kontaktować to pól biedy..

no i poszłam po miesiecznej chorobie odebrac ankiety z przedszkola dla rodziców i co sie okaząło??babka daje mi połowe tych które zostawiłam a wiec zamiast 35 <Albo i wiecej> mam tylko 10 ankiet jest normalnie zajeeeee......... i gdzie jest reszta??? normanlie załamałam sie z czego ja stworze gdybym wczesniej wiedizała ze tak bedzie to bym poszła do innego jeszcze a teraz co kto mi w ciagu tygodnia zrobi te reszte?? ja pjerd ole

a z teorii jka sie zebrałam w dwa tygonie to zrobiłam 2 rozdziały >z czego jestem dumna jeszcze jakby sie okazało ze jest dobrze to wogóle<jeden jeszcze musze pzrepisać z "brudnopisu" i jeszcze jeden rozdizał zostanie potem analiza ... no i zobaczymy co powie zacna promotorka
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując