Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze kochane pierwiosnki 2008
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-15, 16:58   #433
kasia_sloneczko
Zadomowienie

Dot.: Nasze kochane pierwiosnki 2008

Adatko ja tez mam do teraz problemy z kroczem-jak troche pochodze to okrutnie ciągnie i boli. Dowiedziałam się od mojego lekarza ze mam bardzo mocno popekaną pochwę i dużo szwów wewnątrz więc będę się goić bardzo długo nawet 2 miesiące jeszcze.
Czarną kresę mam do teraz tak samo jak brzuch, choć już trochę spadł to ciągle jest spory. Noszę teraz czasami pas i majtki wyszczuplające ale powinnam zaczać się gimnastykować. Tylko jak to zrobić jak krocze wciąż boli i czasu na nic nie mam. Mały zrobił sobie z cycka smoka i tylko jak mama go ode mnie wexmie to moge cos zjesc, albo umyc sie. Tak to spi bardzo krotko. Pije co godzine albo poltora, tylko na spacerze spi troche dluzej. No i dzis w nocy spal 4 godziny po wypiciu herbatki na trawienie hippa. Widać jemuakurat sluzy.
Jadlam ostatnio truskawki dwa dni z rzedu i malemu nic nie jest. Oczywiscie bardzo malo.
No i ma cholerne potowki, nie moge sie ich pozbyc. Sudocrem pomaga na jadne a inne wylaza. Niby go nie przegrzewam ale mimo wszystko od kontaktu z cialem wychodza mu na buzi.
Aleks przeklada glowe z boku na bok jak lezy na brzuszku i wodzi oczami za grzechotka. Tez mi tylko na jedna strone uklada glowke. Musze sie z nim wybrac na usg bioderek. Kiedy to sie robi?
kasia_sloneczko jest offline Zgłoś do moderatora