2017-04-01, 22:01
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cytat:
Napisane przez CamomileS
Chyba wzielabym te 4,2M ale mogę się jeszcze raz owinąć jutro i zobaczyć ile jej zostaje
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Jakbyś mogła byłabym bardzo wdzięczna <3
Cytat:
Napisane przez vikuniaa
Materacyka, wanienki i stelaza, sterylizatora (kupujecie), ew. podgrzewacza (nie wiem, czy kupic, chce kp), termometra, ewentualnie otulaczka do spania (nie wiem, czy kupie), przewijaka (mam regal do przewijania, brakuje mi tej podkladki z ceratki), ochraniacz na materacyk, lezaczka/krzeselka, ogolnie cos mobilnego dla dzidzi na dzien, kosz na zuzyte pieluszki, hmmm chyba tyle? A Tobie? Moze nie wiem, ze czegos nie mam i to potrzebuje? [emoji51][emoji33][emoji23]
---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------
Achh i gaziki jalowe i octenisept
|
Ja nie kupuję sterylizatora i podgrzewacza, tak jak laktatora, kupię jak okaże się potrzebny po porodzie. Termometru też jeszcze u mnie brak i też chyba dopiero po porodzie kupię, chyba że wcześniej trafię na recenzję jakiegoś naprawdę niezawodnego.
Mi brakuje: koszul do szpitala (mam jedną), płynu do kąpieli dla dziecka (ale to chwila w rossmanie), przewijaka, cieplejszego kocyka, pieluch tetrowych, flanelowych, muslinowych (nie mam żadnych! :/), prześcieradła do łóżeczka i wózka, też myślę nad jakimś otulaczem albo spiworkiem do spania (i nie wiem dalej co kupić), kosza na pieluszki też nie mam, myślimy jeszcze nad koszem Mojżesza na pierwsze miesiące. To tak na szybko z pamięci, na pewno o czymś jeszcze zapomniałam, ale listę mam daleko od łóżka [emoji1]
Trochę tego jest... muszę w przyszłym tygodniu się ostatecznie zdecydować i pozałatwiać to wszystko
---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------
Aaa no i chusty, jeśli się zdecyduję, a znając życie to się zdecyduję [emoji1]
|
|
|