2008-04-16, 15:48
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: czy o to tez moge zapytac ginekologa..?
Cytat:
Napisane przez kopycio
ja jestem na poniedziałek umówiona i chyba pójde z tżtem bo sie panicznie boje a tak to on mnie bedzie trzymał, żebym nie uciekła sprzed gabinetu:P mam problem i muszę isć, nie mam miesiączki już od trzech miesięcy, a ciąża wykluczona, bo jestem dziewicą, w ogóle zawsze miałam nieregularną miesiączkę, a może któraś z Was też tak miała?? boję się pierwszej wizyty.. i badania, bo pewnie nie bedzie sie odbywało normalnie, tylko przez odbyt:/ mam prawie 20 lat i to juz najwyzszy czas na wizytę, a ja sie nie mog.ę przemóc 
|
ja miałam podobnie, w wieku 16stu lat pierwsza miesiączka, później pół roku przerwy, znów okres.. znów pół roku przerwy.. i tak minął rok.. i później cisza, nic. poszłam do gina jak miałam 17ście lat, dostałam luteine, brałam ją przez pół roku (jak brałam - okresy były), przestałam brać znów nic.. więc kolejny raz do gina, zlecił badania hormonalne, wszystkie wyszły ok, dostałam informację, że jakiś procent kobiet na świecie po prostu tak ma, nie jest to nic groźnego, ale że mogę (ale nie muszę) dostać któregoś dnia takie krwawienie, że wyląduję w szpitalu.. więc gin, jako że współżyłam przepisał mi tabletki anty - i na razie sztucznie bo sztucznie krwawienie występuje.. nie wiem co będzie po odstawieniu, ale na razie o tym nie myślę
|
|
|