2008-04-16, 14:52
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: styl American Girl część II
Cytat:
Napisane przez Czekolada83
zdecydowanie TAK! jestes bardzo ladna i makijaz AG plus ciuszki a jak do tego dojda wloski na pewno bedzie dobrze, musisz to wszystko ladnie zgrac i dopasowac i mam nadzieje pochwalisz sie nam
ps. w takim lekkim makijazu bardzo ci do twarzy
|
Zgadzam sie, tylko dodam jeszcze od siebie, zebys troszke "zapuscila" brwi bo masz strasznie wyskubane w to naprawde wazny element twarzy ktory potrafi, wbrew pozorom, wiele zmienic. Bardzo ladna z Ciebie dziewczyna tylko nie przesadz z tym makijazem 
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;7247181]duskie - zrób sobie jakiś hardcore make-up i pokaż nam się; )))))
mysza89 - mini podręcznik dla nowej AG:
- jeśli masz rozmiar 38, noś 34.
- jeśli masz w szafie ubrania, które nie błyszczą się w ultrafiolecie, albo nie mają brokatowo-cekinowych aplikacji - wyrzuć je.
- zarezerwuj czas 5 x w tygodniu na 15 minutową sesję na solarium. jeśli kolor Twojej skóry nie nabrał pomarańczowego odcienia, jedz więcej marchewki.
- naucz się zapinać spodnie mając na palcach 4cm tipsy.
- kup sobie świnkę skarbonkę i wrzucaj do niej codziennie 5zł, za 3 lata zrobisz operację plastyczną biustu.
- jeśli nie ma świnek skarbonek w Twoim mieście, wykup wszystkie push-upy w okolicy. pamiętaj, że im więcej się wylewa górą, tym lepiej.
- kiedy wybierasz spódniczkę, pamiętaj, że kiedy się schylisz, powinno Ci widać stringi.
- pamiętaj, że stringi to jedyna słuszna bielizna - szorty i inne majtasy nie są sexy.
- znajdź mężczyznę o głowę wyższego od siebie, dwa razy szerszego w barkach. może być tleniony. koniecznie z ketą i w markowych ciuchach.
[/QUOTE]
Ha ha ha dla mnie to wlasnie taka parodia Ag, ale ogolnie ja mam inne pojmowanie tego stylu.
Cytat:
Napisane przez mysza89
justyss hmm usmiałas sie ale własnie tak wyglada ta "niunia" ze zdjecia które podalas...
|
Dokladnie ...
|
|
|