Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Składy kosmetyków do włosów bez tajemnic
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-16, 16:49   #91
19agusia91
Zakorzenienie

Dot.: Składy kosmetyków do włosów bez tajemnic

poprószę o analizę tego szamponu (mama kupiła, przez pomyłkę- miała być odżywka)
Inter Fragnances, Naphera, Szampon z naftą kosmetyczną

Skład: aqua, sodium laureth sulfate, cocamide DEA, cocamidopropyl betaine, disodium EDTA, glycol distearate, parfum, quaternium-80, polysorbate 20 (and) retinyl palmitate (and) tocopherol (and) linoleic acid (and) PABA, panthenol, pine oil, c11-12 isoparaffin, methylchloroisothiazolino ne (and) methyldibromo glutaronitrile (and) methylisothiazolinone (and) phenoxyethanol, bisabolol, sodium chloride, CI 19140, CI 15985. (25.03.2008)

Nadaje się do włosów cienkich, przetłuszczających się? Ni będzie wysuszał?

oraz odzywka
Schwarzkopf, Gliss Kur Oil Nutritive, Balsam z olejkami pielęgnacyjnymi zapobiegający rozdwajaniu się końcówek

Skład: aqua, cetearyl alcohol, quaternium-87, dimethicone, isopropyl myristate, stearamidopropyl dimethylamine, glyceryl stearate,
distearoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, propylene glycol, ceteareth-20, citric acid, phenoxyethanol, polyquaternium-37, propylene glycol dicaprylate/dicaprate, dimethiconol, methylparaben, pantolactone, parfum,
laurdimonium hydroxypropyl hydrolyzed wheat protein, hydrolyzed wheat protein, argania spinosa, butyrospermum parkii,
ppg-1 trideceth-6, linalool, limonene, hexyl cinnamal, benzyl salicylate, citronellol, ci 47005, ci 15985

Czy to ona mi tak strasznie obciąża włosy?

pozdrawiam

Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora