2017-04-05, 16:25
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 ♥ cz.3
Cytat:
Napisane przez crescent
zrobilam sobie nadzienie z pieczarek cebuli i papryki czerwonej (starlam je maszynka i podsmazylam z sola i pieprzem). smakowo wyszlo spoko, zobaczymy jak w polaczeniu po upieczeniu 
Na piersi rozsmarowalam ww.nadzienie i polozylam warstwe zoltego startego sera (cos w rodzaju parmezanu, nie wiem dokladnie jaki to ser, maz z Hiszpanii przywiozl). Wsadzilam w rekaw i wsio. teraz popieke. chyba z okolo godzine. sama nie wiem ile..  i niech sie dzieje 
jak mi ze srodka nie powylatuje wszystko powinno byc ok 
|
Robiłam takie ostatnio, tylko bez papryki i wyszło smacznie, więc Twoje powinny być jeszcze lepsze 
Cytat:
Napisane przez helloalex
Boże, jestem wege od 17 lat i zanim zrozumiałam o co chodzi to się dłuższą chwilę zastanawiałam, czemu jedzenie sobie na cyckach rozsmarowalas [emoji23] [emoji23] [emoji23] przyznaje sobie kalafior dnia
|
To już podchodzi pod kalafior miesiąca 
Cytat:
Napisane przez nyna91
Melduję się po wizycie. Z Leonkiem wszystko ok, obrócił się od ostatniej wizyty tydzień temu  już nie siedzi główką na moim pęcherzu, teraz mości na nim dupcię  Ja mam szyjkę 4,8cm, macica miękka, oficjalna zgoda na baraszkowanie jest  magnez mam jeść dalej 4x1, ale skoro jest poprawa to będę jeść  miałam z lekka podniesione ciśnienie bo 147/80 i zostało mi pogrożone palcem  mam mierzyć 3xdziennie ;/Byliśmy jeszcze kupić Małemu pierwsze ciuszki, i jeść pyszne frytki z posypką w nagrodę  wróciłam do domu, ledwo ciągnęłam nogami, mierzę ciśnienie i 120/55... gdzie to nadciśnienie pytam się?  I mam dwie wizyty u innej ginki bo moja idzie na urlop pod koniec czerwca 
|
Gratki 
A nadciśnienie pewnie zostawiłaś w gabinecie
|
|
|