Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Słońce świeci, ptaszek śpiewa, nas ze stresu krew zalewa PM2017 cz. 46 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-04-06, 08:10   #447
Eunice9
Zakorzenienie

Dot.: Słońce świeci, ptaszek śpiewa, nas ze stresu krew zalewa PM2017 cz. 46 :)

Cytat:
Napisane przez pajka03 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry piękne PM!

Tak mi smutno, że nie mogłam ponadrabiać, ale chyba jestem u kresu sił. Plecy od dwóch dni mnie tak bolą, że nie wiem jak się nazywam. Wczoraj pierwszy raz miałam kryzys w drugiej pracy. Tam cały czas stoję, noszę, dźwigam... Kucałam i płakałam z bólu. Pierwszy raz miałam takie załamanie. Dziś znów zaspałam do 1 pracy bo nie miałam siły wstać Boję się, że to bardzo nadwyręża moje zdrowie Ściskam Was wszystkie mocno, dajcie mi trochę energii
Idź do lekarza jak nie przejdzie. Może to taki chwilowy kryzys i będzie lepiej A w weekendy pracujesz? Jak nie to sobie odpoczniesz i będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
Hej
Zmiana kodu 29 dds

Muszę się wygadac.
Wczoraj ruszyły się "potwierdzenia", zawiodłam się na mojej rodzinie. Wymówki z dupy żeby nie przyjść.
Mojego chrzesynego nie będzie a byłam pewna ze na 100 % będzie.
Później odmówiła kuzynka, na którą też liczyłam. Doszły mnie słuchy że wujek z kuzynem nie zjada zza granicy na ślub, więc mojej chrzestnej też nie będzie. Tylko najbardziej wkurza mnie to, że jeśli faktycznie nie zjada to będzie to z ich strony wręcz chamskie, bo do innej dziewczyny również chrzesniaczki tej mojej cioci to potrafili zjechać po 10 dniach od wyjazdu na całe 2 dni i wracali. A najlepsze jest to że mój wujek zjeżdża zawsze na koniec miesiąca na tydzień i nagle nie zejdzie AKURAT w kwietniu? Spoko. I to nie jest ze nie może, nie chce na pewno bo to jego firma no i szef może sobie zjeżdżać jak chce.
Koniec końców pewnie z.mojej strony będą moi dziadkowie, którzy mimo odległości nie wyobrażają sobie nie przyjechać i jeden brat mojego ojca z rodziną. No i znajome.

Tz jest zły na moją rodzinę że tak się zachowują. On ma.duzo większą rodzinę i przyjdą wszyscy, oprócz jednego kolegi.

Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka
No niefajnie postępują, ale z drugiej strony jak już kiedyś pisałam - ja bym się nie przejmowała ludźmi, którzy mają mnie w Obowiązku przyjścia nie mają, a wymówki znikąd tylko o nich świadczą, więc przynajmniej wiesz komu naprawdę na Tobie zależy a komu nie. I na tych osobach się skup

Dzień dobry Coś nie mogłam zasnąć, średnio się wyspałam. Zaraz lecę na uczelnię, a potem zgarniam M. który mieszka obok (i jest na L4) i robię mu urodzinowy obiadek i muffinki