Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-04-06, 09:36   #4412
AnulaQa
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LV

Cytat:
Napisane przez Karola 87 Pokaż wiadomość
Hejka
Otworzyli Mac w pasażu grunwaldzkim - ale nie weszłam bo choruje od niedzieli i wyglądam jak zakatarzone i do tego kaszlące zombii
No proszę, w końcu.
Na Grunwald mi zawsze po drodze.
Ale nie w godzinach szczytu.

Never
Ale jaja z tą dentystką.
Ale powiem Ci, że w szoku nie jestem. Nie mam macierewiczowskiej natury, ale nie sądzę aby to był przypadek.

Cytat:
Napisane przez baletnica_natasza Pokaż wiadomość

[/COLOR]Anoli, nie mam pomyslu co teraz bede ogladac. Czuje niedosyt mimo wszystko �� 16 odcinkow to bardzo malo, zwlaszcza tak rozlozonych w czasie.
Ja obejrzałam tylko dwa pierwsze odcinki, potem jednym okiem któryś tam a drugim jakiś tam inny.
Misiek za to wszystko obejrzał.
Jakoś straciłam serce do tych zombiaków. Serial wlecze się bardziej niż kąsacze-szwędacze (chociaż oni/ono/one potrafią włączyć czasem 5 bieg i tak zapierdalają, że aż strach).
Może sobie obejrzę w łikend jakiś, hehe od razu po kilka odcinków.
Jak za dawnych, dobrych lat. Nie wykluczam.

Cytat:
Napisane przez Aleksa_888 Pokaż wiadomość
Anoli, pytałaś wcześniej o seriale na Netflixie znasz Dolinę Krzemową?
https://www.youtube.com/watch?v=69V__a49xtw
Nudy!

Cytat:
Napisane przez korinka3 Pokaż wiadomość

za ochy achy na temat buciorków w końcu paluch mniej boli i mam żółciaki Idę dzisiaj do kosmetyczki- niech mi zrobi porządek na tym paluchu
Never dziwna sytuacja z tą dentystką Idź tam i żądaj wyjaśnień- idź do kierownika/dyrektora czy jak mu tam- opowiedz że jesteś w trakcie leczenia...
Fajnie że już czwartek....

iperfumy
Ja się wciąż zachwycam tymi czerwonymi ze zbiorowego zdjęcia, które wrzucałaś jakiś czas temu. Wyjątkowo zgrabny nosek miały.
(znafca)

Nawet niezły kawałek mężczyzny, szkoda, że taki pod kancik trochę.

Cytat:
Napisane przez kjd3 Pokaż wiadomość
Wątek z kosmetycznego przekształcił się w obuwniczy (trzeba będzie zmienić forum ), ciekawe jaka będzie kolejna faza. Proponuję moje ulubione torebki .
Eeeee
torebek to ja nie lubię, a zwłaszcza tego w nich grzebania.

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Dzień dobry Szefowo!
"I zaczęło się... aż zwątpiłem, czy nie mylą mnie moje zmysły. Bo nic tak nie myli jak zmysły. Czy mogło to być prawdziwe? Ukryty za portierą, na bosaka, nie byłem pewny, czy widzę prawdę, czy dalszy ciąg ciemności - na bosaka czy można widzieć prawdę, na bosaka?"

Edytowane przez AnulaQa
Czas edycji: 2017-04-06 o 09:37
AnulaQa jest offline Zgłoś do moderatora