2017-04-06, 09:36
|
|
|
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LV
Cytat:
Napisane przez Karola 87
Hejka 
Otworzyli Mac w pasażu grunwaldzkim - ale nie weszłam bo choruje od niedzieli i wyglądam jak zakatarzone i do tego kaszlące zombii 
|
No proszę, w końcu.
Na Grunwald mi zawsze po drodze.
Ale nie w godzinach szczytu. 
Never
Ale jaja z tą dentystką.
Ale powiem Ci, że w szoku nie jestem. Nie mam macierewiczowskiej natury, ale nie sądzę aby to był przypadek.
Cytat:
Napisane przez baletnica_natasza
[/COLOR]Anoli, nie mam pomyslu co teraz bede ogladac. Czuje niedosyt mimo wszystko 16 odcinkow to bardzo malo, zwlaszcza tak rozlozonych w czasie.
|
Ja obejrzałam tylko dwa pierwsze odcinki, potem jednym okiem któryś tam a drugim jakiś tam inny.
Misiek za to wszystko obejrzał.  
Jakoś straciłam serce do tych zombiaków. Serial wlecze się bardziej niż kąsacze-szwędacze (chociaż oni/ono/one potrafią włączyć czasem 5 bieg i tak zapierdalają, że aż strach). 
Może sobie obejrzę w łikend jakiś, hehe od razu po kilka odcinków.
Jak za dawnych, dobrych lat. Nie wykluczam.
Cytat:
Napisane przez Aleksa_888
|
Nudy!  
Cytat:
Napisane przez korinka3
 za ochy achy na temat buciorków  w końcu paluch mniej boli i mam żółciaki  Idę dzisiaj do kosmetyczki- niech mi zrobi porządek na tym paluchu 
Never dziwna sytuacja z tą dentystką  Idź tam i żądaj wyjaśnień- idź do kierownika/dyrektora czy jak mu tam- opowiedz że jesteś w trakcie leczenia... 
Fajnie że już czwartek.... 
iperfumy

|
Ja się wciąż zachwycam tymi czerwonymi ze zbiorowego zdjęcia, które wrzucałaś jakiś czas temu. Wyjątkowo zgrabny nosek miały.
(znafca) 
Nawet niezły kawałek mężczyzny, szkoda, że taki pod kancik trochę.

Cytat:
Napisane przez kjd3
Wątek z kosmetycznego przekształcił się w obuwniczy  (trzeba będzie zmienić forum  ), ciekawe jaka będzie kolejna faza. Proponuję moje ulubione torebki  .
|
Eeeee
torebek to ja nie lubię, a zwłaszcza tego w nich grzebania. 
Cytat:
Napisane przez aniyam
Dzień dobry 
|
Dzień dobry Szefowo!
"I zaczęło się... aż zwątpiłem, czy nie mylą mnie moje zmysły. Bo nic tak nie myli jak zmysły. Czy mogło to być prawdziwe? Ukryty za portierą, na bosaka, nie byłem pewny, czy widzę prawdę, czy dalszy ciąg ciemności - na bosaka czy można widzieć prawdę, na bosaka?"
Edytowane przez AnulaQa
Czas edycji: 2017-04-06 o 09:37
|
|
|