Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-17, 19:54   #4202
xyoko
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość

xyoko
lody już są, a jakie kolejki tradycyjne , a wiesz, że ja jem tylko czekoladowe, zawsze idę po 4 gałki czekoladowych
Ja jestem uzależniona od truskawkowych Muszę się niedługo wybrać Co tam, przecierpię 2 godz w kolejce

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Pierwszy raz (żeby uściślić - na tym wątku) mam już za sobą

Wiek się tutaj nie liczy, bo wszystkie włosomaniaczki są młode duchem (ja się czuje jak bym dopiero raczkować zaczynała - pewnie dlatego, że po ostatnim dniu w szpilkach mam takie odciski, że inaczej jak na kolanach chodzić nie mogę)
Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Nie musiałaś uściślać...

A ja jak ostatnio wyszłam na obcasach, to myślałam, że je ściągnę i pójdę boso..., a już nie wspomnę, że mój chód przypominał chód pijanego paralityka
Ja mam tego pecha, że mój TŻ uwielbia szpilki Tzn. na mnie, sam nie zakłada Więc molestuje mnie, żebym jak najczęściej je zakładała.... Na szczęście lubi też robić masaż stóp

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Trudno się z tym niezgodzić- uwielbiam ją

Ja mam to na codzień

Raczkować to każdy pełnoletni (i nie tylko) zaczyna- ale to już wina nadmiaru pewnych substancji dryfujących w układzie krwionośnym

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Dzięki- a zdjęć to ja mam pod dostatkiem- mam fioła na jej punkcie i lubie ją uwieczniać Np.: (na 3cim zdj dziwnie wyszła- jakaś taka wychudzona- kwestia pozy- bo generalnie coraz większa z niej kulka)
Nie mogę się napatrzeć
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując