Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Październikówki 2016 to stan umysłu! Już trzeci wątek jako Mamy <3
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-04-06, 16:40   #106
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl
Dot.: Październikówki 2016 to stan umysłu! Już trzeci wątek jako Mamy <3

Cytat:
Napisane przez WKasiarr Pokaż wiadomość
Yyymmm... Odebrałam właśnie paczkę od swojej chrzestnej, paczkę dla Szymka. Na kartce z gratulacjami są przeprosiny, że tak po tak długim czasie daje coś małemu z uzasadnieniem itp itd... No i nie powiem, że bardzo miło mi się zrobiło, ale... te wszystkie rzeczy śliczne zresztą... bodziaki (12 sztuk) pajace (10szt), bluzeczki (5szt), półśpiochy (8szt) są w rozmiarze 68... 4 pajace są na 74... Jeden komplet bluza+spodnie jest na 86. A Szymek pajace i bodziaki na 80 nosi, półśpiochy 74...
Szkoda trochę, że się ciotka wykosztowała, bo to wszystko Smyk-owe, a tu lipa, bo oprócz bluzy i spodni nie wykorzystam niczego...
Te nietrafione prezenty.
Ja już mam super miśkowy kombinezon, który dobry będzie latem i 2 pary śpiochów na około roczne, półtoraroczne wyrośnięte dziecko

Cytat:
Napisane przez intense2103 Pokaż wiadomość
Misiula, właśnie, ile Twoja mała ma miesięcy? Bardzi ruchliwe stworzenie, moja prowadzi raczej spokojny tryb życia. Ma to po mnie ...
Ja byłam też takim spokojnym leniwcem. Tata często sprawdzał czy aby oddycham przykładając do mojej twarzy lusterko. Takie miał rozterki po bracie wrzaskunie.

Cytat:
Napisane przez misiula_88 Pokaż wiadomość
Ninusia ma 6,5 mca, jest z 22.09. Generalnie kombinowala lezac na brzuchu, wspinala sie na stopy, robila taki odwrotny mostek. Ok mca jej zajelo przejscie od tych cwiczen do siadu, siada z pozycji czworaczej. Udalo jej sie usiasc rowno tydzien temu i wtedy jeszcze leciala do tylu, musiala sie podpierać rekami z przodu. Dzis pierwszy dzien siedzi bardzo sztywno, pewnie, nie przewraca sie i bawi zabawkami na siedzaco. A do pelzania motywuja ja brat i pies
Jak ja się nie mogę doczekać takich postępów. Każdy cieszy, a takie kamienie milowe w szczególności.

Moja jeszcze kaszki nie próbowała. Mam jedną z Bebilonu Alerlac czy jakoś tak, od bratowej i dokupiłam z Hipp bez cukru jakąś. Dziś wróciliśmy od nowa do pojedynczych warzyw na start, więc znów od zera. Dumam czy kaszki lepiej bezmleczne, czy jednak robić z dodatkiem MM. Bo obie wersje w sposobie przygotowania są opisane.

Może są jeszcze jakieś mamy, które się nie ujawniły? idealna pora by wyjść z ukrycia. W grupie raźniej.

Roosko jutro macie to USG czy coś pokręciłam? W Kielcach? U kogo?

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora