Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-04-06, 18:44   #3742
kacperkova
Zadomowienie

Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V

Cytat:
Napisane przez ewelinka2311 Pokaż wiadomość
Rety ile Ty chusteczek nabrałaś[emoji14]ja mam dwupak Babydream i styknie na razie[emoji14]

A powiedzcie mi, ktoras z Was miała sale jedynkę? U nas jest kilka dwojek i jedna jedynka. Tak się zastanawiam, jakbym trafiła na jedynkę to spoko, ale w razie czego kto popilnuje dziecka jak np siku bym chciała?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

ja leżałam sama na dwójce przez dwa dni i jak maż poszedł na obiad, to małego do pokoju obok woziłam, albo otwierałam drzwi i prosiłam, żeby ktoś zerkał do niego.

u mnie remont zrobili w tamtym roku i są tylko dwójki więc nie mam wyboru na szczescie

tak jak moja mama mi opowiadała jak ona rodziłą dzieci to dopiero masakra,

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
Napisane przez tunia89 Pokaż wiadomość
U nas polecają panom, ktorzy chcą być przy porodzie kupić zestaw flizelinowy spodnie i koszulka za 17 zł i zabrać ze sobą jakieś klapki

Wysłane z mojego GT-N5110 przy użyciu Tapatalka
u nas mężowie musieli mieć taki fartuchy przy porodzie, musze zapisać, żeby kupić wcześniej.

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
Napisane przez daiquiricubano Pokaż wiadomość
Ja właśnie wolę sale dwójkę 😉 poprzednio to nas nawet 3 była przez jeden dzień i noc. Odwiedziny przyjmowalysmy na korytarzu (było nawet jedno spoko miejsce do tego), a w razie w to można było dzidzia zostawić i pójść się umyć czy zwyczajnie wysikac 😉 no I nie mówiąc o zwykłym pogadaniu 😊 w moim szpitalu jedynki są zarezerwowane dla cc.

Ja biorę wszystkie swoje rzeczy, bo mi nic nie dają, ale jakoś miałabym obawy przed wycieraniem się szpitalnym ręcznikiem dla dziecka nie biorę ani termometru ani nic do kąpieli, ręcznika tez nie, bo raczej się nie kapie dziecka. Z tym akurat dobrze, bo lepiej jak dzidziuś dłużej w swojej mazi posiedzi jeszcze. Wiadomo, jak urodzi się bardzo brudny to pielęgniarki wykąpia, ale to tylko ten jeden raz. Pozniej za dużo zamieszania by z tym było

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

No to chyba super, że taki szybki termin? Czemu masakra? Często nawet prywatnie endokrynolodzy mają długie terminy, wiec tylko się cieszyć

u nas też nie kapią dzieci, ale mojego wykąpały bo był w zielonych wodach

i

Mamusia majowa 2017

Książki: 6 /2017
kacperkova jest offline Zgłoś do moderatora