2017-04-06, 20:41
|
|
Zakorzeniona Zmorah
|
Dot.: Wątek plotkowy dla Fanek naturalnej pielęgnacji, cz. II
Cytat:
Napisane przez _Kornelia_
Potwierdzam  Mam ich buty zimowe już chyba z 10 lat i nadal nic się z nimi szczególnego nie stało. Choć mój model już wyszedł z obiegu, to wciąż je noszę, bo żal mi ich wyrzucać. Są mega wygodne i ciepłe, a dodam, że są wykonane z zamszu i noszone na największe śniegi i pluchę zimową. Także kolejnych butów na ekstremalną zimę na pewno będę szukać u nich.
Mój model to coś zbliżonego do tego https://www.google.pl/search?q=rieke...6Bp8J-IjAEI2M:, tylko brązowe, zamszowe i do kostki 
|
Fajne
Ja z kolei te Zapatki kupiłam w zastępstwie moich Wojasów, które mają już ok. 4 lat, myślę, że służyły by mi spokojnie drugie tyle, bo but jest w idealnym stanie, zero rys, dziur czy odklejeń, z tym, że niestety, zajechałam obcasy, bo nie wymieniłam fleków w zeszłym sezonie, nie wiem czy jakiś szewc się podejmie naprawy Macie może wiedzę w tym temacie? Chodzi o to, że flek wbił się w obcas, a sam obcas jest też zdarty z tyłu i na moje oko to trzeba by go czymś uzupełnić, jak dziurę w zębie Zajmują się w ogóle czymś takim