Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Październikówki 2016 to stan umysłu! Już trzeci wątek jako Mamy <3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-04-06, 20:51   #151
intense2103
Rozeznanie

Dot.: Październikówki 2016 to stan umysłu! Już trzeci wątek jako Mamy &lt;3

Cytat:
Napisane przez aga919191 Pokaż wiadomość
O kurde, niezły ma apetyt ten Twój synek

Ja też chętnie zobaczę to ćwiczenie na siadanie

Jaadowita, a tego banana dajesz w formie papki czy do gryzienia? Od kiedy w ogóle można dawać dziecku banana, bo akurat dzisiaj się zastanawiałam czy mogę?
Ja zaczęłam rozszerzanie diety Oli po 4 miesiącu, ponieważ jest całkiem na mm. Robię to w taki sposób, że przeglądam ofertę różnych firm produkujących słoiczki i spisuję sobie co w którym miesiącu życia dziecka można wprowadzić. Banan jest na pewno po 4, bo i w Gerberach i Bobovicie i Hippie mają go w sloiczkach. Ja ugotowałam banana i zblędowalam go. Oli bardzo smakuje, ale niestety trochę zatwardza.

Dziewczyny, sporo jedzą te Wasze dzieciaki! My mamy już od jakiegoś czasu stały rytm dnia. 9:30 kaszka, 12:30 150 ml. mm, po 13 trochę owoców (pół słoiczka lub trochę zrobionych przez e mnie), 16 obiad (sama gotuję lub słoiczek), o 19 180 ml. mm z kleikiem ryżowym. Oczywiście godziny są umowne i często ulegają przesunięciu . Tak jak wspomniałam już półtora miesiąca jemy dodatkowe rzeczy, na początku dawalam tylko trochę papki na obiad, dopiero ostatnio tak się rozkrecilysmy .

Ana, ja też chętnie spojrzę na te ćwiczenia, Ola niby się podnosi na dłoniach, ale nie zawsze na obu.

Paula, Leoś przesłodki! A ta mina! <3

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz