Dokładnie! Ubrałaś w słowa moje myśli

Ja już mam dość życia dla siebie, praca, w weekend drinki i koniec (tak w skrócie). Lubię swoje życie, nie mam nic do niego, tylko tak bardzo pragnęłam dziecka i cieszę się, że Tż również i udało nam się

Każda z nas się liczy z tym, że życie się zmieni, ale to nie jest jego koniec
Talusia mnie najbardziej bolało na przełomie września i października, gdzie przez 2 tyg mega chorowałam, raz chyba wzięłam 3 apapy w ciągu dnia, bo myślałam, że nie wytrzymam i teraz jak byłam przeziębiona znów mnie pobolewały dziąsła, ale znacznie mniej. Tak mi to krwawią przy myciu (wcześniej tego nie miałam, ale czytałam, że w ciąży to normalne).
Aixa Bardzo chciałam urodzić pierwsze dziecko przed 30 i na szczęście uda mi się, ale okropnie się bałam, że nastąpi to po30 i cała rodzina mi tak wróżyła
A co do odstawienia partnera na boczny tor, to moja ginka powiedziała, że wiele kobiet tak robi, ważne, żeby zorientować się jak najszybciej i zmienić to. Dlatego teraz partnerom trzeba poświecać dużo uwagi, pozwalać im, aby remontowali/skręcali meble/itp w swoim tempie i doceniać każdy najmniejszy wysiłek