Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Październikówki 2016 to stan umysłu! Już trzeci wątek jako Mamy <3
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-04-06, 23:23   #162
megilla
Zakorzenienie

Dot.: Październikówki 2016 to stan umysłu! Już trzeci wątek jako Mamy &lt;3

Mysha, witaj!
Moja też jest w dzień nieodkladalna, wiec piona. Dobrze wiedzieć, że nie jestem sama

Jadowita, Klara jest kp. Budzi się ze 2 lub 3 x w nocy i ewidentnie jest głodna. Nie zasypia po paru ciumknieciach tylko ciągnie aż mleko zacznie lecieć i pije z 5 min. A leci szybko, więc musi nadążac tu nie ma czasu na przytulanie, to walka z mlecznym żywiołem
w pierwszej części nocy sen jest najmocniejszy. Jeśli wtedy jest dużo pobudek to moze znaczyc, ze dziecko jest przemęczone i zestresowane i nie może porządnie zasnąć. U mnie to się sprawdza. Jeśli Klarson dużo śpi w dzień to do północy jest spokój.

U nas już od kilku dni jest podnoszenie się na prostych raczkach.
Co do ćwiczeń to jestem sceptyczna. Jeśli nie ma jakichś problemów typu asymetria, które trzeba korygować, to uważam, że dziecko samo sobie da rade.

Ciekawa jestem nosidła. Pewnie jeszcze trochę poczekamy. Za to we wtorek będę uczyć się wiązać plecak prosty w chuście, wiec znowu wrócimy do motania.

Hafija zrobiła vademecum kupy.
W bananowej są czarne pestki

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez megilla
Czas edycji: 2017-04-06 o 23:24
megilla jest offline Zgłoś do moderatora