Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lubelskie Panny Młode cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-17, 23:36   #154
katia0117
Zadomowienie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III

Cytat:
Napisane przez Ana844 Pokaż wiadomość
Co do zawieszek to się zastanawiam czy jest sens, no bo w zamrażarce to papier rozmięknie, i jak się każdą jedną wyjmie to trzeba będzie zakładać a nie wiem co na to nasi tatusiowie, bo to oni będą wódkę roznosić . A tak w ogóle to widziałyście w autopsji jak to wygląda z tymi zawieszkami na jakimś weselu, czy zwraca to uwagę, czy nie.
Ja też się zastanawiam czy jest sens,bo po pierwsze tak jak mówisz w lodówce mogą rozmięknąć,a ja do tego chcialabym,aby wódzia stała na stołach w kubełkach z lodem,więc już w ogóle do d...,a po drugie,to chyba taka zawieszka jest dosy niewygodna przy nalewaniu trunku....no mnie bynajmniej by denerwowało jak chciałabym nalać sobie kielonia,a tu mi coś dynda także chyba raczej sobie daruje.Wystarczy,że musza zrobić jakieś ciekawe winietki i księgę gości...

Cytat:
Napisane przez Ana844 Pokaż wiadomość
Mam pytanko dziewczynki jeszcze jedno.
Co się niesie w prezencie dla rodziców narzeczonego , jak idzie się z rewizytą po zaręczynach. Słyszałam że się alkoholu nie powinno nieść... i zupełnie nie wiem jak to z tym jest co można a czego nie można...
Hm...jak Tż przyjechałdo mnie z rodzicami na zaręczyny to był szampan i kwiaty,ale mnie też będzie czekała jak to nazwałaś rewizyta i jak mówisz ,ze alko nie to nie wiem co mozna sprezentować,bo na pewno nie kwiaty...Moi deściowie są smakoszami ciekawych trunków,wieć ja chyba jednak wziełabym jakiegoś koniaka etc....nie widze nic nieprawidłowego w tym,zeby brac alkohol,bo na pewno nie zamierzam kupować prezentów jakbym szła na imieniny A przy takim koniaczku zawsze sprawniej będzie przebiegało omawianie szczegółów weselnych