Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mikołajkowe dzieciaczki 2007
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-17, 23:20   #3609
agi_kn
Rozeznanie

Dot.: Mikołajkowe dzieciaczki 2007

Ale ciotki naplodzilyscie jak cisza na watku to cisza a jak sie rozpiszecie to pol godziny czytam

My dzis caly dzien na Harrow na zakupach biedny Hubis pol dnia w wozku suma sumarum tyle bylo ladnych rzeczy ze nie umialam sie zdecydowac i prawie nic nie kupilam :P Najdziwniejsze jest to ze w zadnym dzieciecym sklepie nie maja cienkich czapeczek (wiosennych )takich zeby przykrywaly uszy same grzybki czy czapeczki z daszkiem Kurtek wiosennych tez nie ma

Martka ja tak mialam kiedy przechodzilam okres baby blusa na poczatku ze Hubert placz ja placz i tak beczelismy sobie. TZ do pracy ja sama z Hubertem ktory wazyl niecale 2 kg 1000 pytan czy nie powinien jeszcze byc w szpitalu. Wczesniaczki bardzooooooo potrzebuja bliskosci matki ja sama bez pomocy. W sumie teraz tez jak sama siedze w domku a do tego jescze Hubis marudny to bummm placz z Hubertem murowany

Primka domyslam sie ze nerwy puszczaja -tu dziecko placze a tu ktos namolny 100 pyt do
Dzis angielka mnie zaczepiala na ulicy i pytala o Huberta a ile ma a jak ma naimie i blablabla -widzi ze sie spiesze bo wiac zaczelo, Hubert zrobil sie marudny w koncu poprostu ja zignorowalam i darowala sobie a ja odegralam sie na 2 hindusach ktorzy zaczeli usmiechac sie do Huberta lezacego w wozku gdzie ja na to opuscialam bude w wozku i do tego przykrylam kocem co beda moje dziecko ogladac . Dzisiejsze zakupy skonczyly sie klotnia angielki z jakas czarna w autobusie o mnie, bo angielka myslala ze chce usiasc a wyprzedzila mnie czarna no i zaczelo sie. Angielka musiala byc niezla rasistka, że az mi glupio bylo wyzywala ja doslownie zrownala z ziemia. Probowalam je uspokoic ale kolega poprostu poprosil zebysmy zmienili autobus bo o malo co nie zaczely by sie bic

Ja jutro mam maly zjazd mam z mojej dzielnicy

Celko az ci zazdroszcze takiego glodomora moj raczej niejadek. Choc ostatnio zasmakowala mu rybka, ale ona tak smierdzi fujjjjj.

Afiliks podziwiam praca dom praca dom nie wiem jakbym dala sobie rade , choc nieraz marze zeby wyjsc do ludzi i odpoczac troche psychicznie.

Tulis nam tez oilatum pomaga nie stosuje go ciagle raz na jakis czas i skutkuje. Jak zauwazam sucha skore to oliwkuje cialko. Na codzien nie smaruje niczym.

W niedziele chyba wybierzemy sie na basen
Spokojne nocy mamski