Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - To Iraq with love...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-18, 05:43   #1
GoniaJ
Rozeznanie

GG do GoniaJ Wyślij wiadomość przez MSN do GoniaJ Wyślij wiadomość przez Yahoo do GoniaJ Send a message via Skype™ to GoniaJ
Red face

To Iraq with love...

Kochane,
nie wiem czy mnie czasem z tad nie pogonicie, bo przyznam szczerze, ze robiac te zdjecia nie myslalam o wrzuceniu ich tutaj. Zawsze chcialam do was dolaczyc, ale czas mi na to nie pozwalal, w tej chwili mam go wystarczajaco duzo, (jestem "slomiana wdowka" oczekojaca na powrot meza z Iraku i narodziny naszej pierwszej pociechy) wiec jezeli tylko mnie przygraniecie to bede sie starac bywac u was tak czesto jak to mozliwe
Zaczne od zdjec ktore robilam dla mojego meza, zeby nie zapomnial jak jego zonka wyglada, wiec wybaczcie, brak zamknietych powiek i typowych zdjec na MM. Obiecuje ze nastepne beda juz takie jakie byc powinny (przede wszystkim czeka mnie trening jak robic dobre zdjecia makijazu).
Zapraszam do krytyki, choc wiem ze utrudnilam wam sprawe bo nawet zadnych cieniowan nie mozecie obejrzec

Kosmetyki:
- podklad MF
- korektor INGLOT
- puder sypki transparentny RIMMEL
- puder brazujacy RIMMEL
- roz INGLOT
- highliter SEPHORA
- cienie: CHANEL, INGLOT, MAC
- eyeliner L'OREAL
- tusz: DIOR SHOW, MEYBELINE
- zel do brwi: REVLON

Chyba o niczym nie zapomnialam

Mala dopiska: chyba zupelnie spartolilam sprawe bo fotki sa jakies ogromniaste przepraszam... Zupelnie nie wiem jak zmniejszyc fotke by wciaz wygladala dobrze i wyraznie, ja mam wielkie i zamglone
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg w.jpg (87,1 KB, 327 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w3.jpg (96,0 KB, 430 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w4.jpg (82,5 KB, 435 załadowań)
GoniaJ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując