2008-04-18, 05:43
|
|
Rozeznanie
|
To Iraq with love...
Kochane,
nie wiem czy mnie czasem z tad nie pogonicie, bo przyznam szczerze, ze robiac te zdjecia nie myslalam o wrzuceniu ich tutaj. Zawsze chcialam do was dolaczyc, ale czas mi na to nie pozwalal, w tej chwili mam go wystarczajaco duzo, (jestem "slomiana wdowka" oczekojaca na powrot meza z Iraku i narodziny naszej pierwszej pociechy) wiec jezeli tylko mnie przygraniecie to bede sie starac bywac u was tak czesto jak to mozliwe 
Zaczne od zdjec ktore robilam dla mojego meza, zeby nie zapomnial jak jego zonka wyglada, wiec wybaczcie, brak zamknietych powiek i typowych zdjec na MM. Obiecuje ze nastepne beda juz takie jakie byc powinny (przede wszystkim czeka mnie trening jak robic dobre zdjecia makijazu).
Zapraszam do krytyki, choc wiem ze utrudnilam wam sprawe bo nawet zadnych cieniowan nie mozecie obejrzec 
Kosmetyki:
- podklad MF
- korektor INGLOT
- puder sypki transparentny RIMMEL
- puder brazujacy RIMMEL
- roz INGLOT
- highliter SEPHORA
- cienie: CHANEL, INGLOT, MAC
- eyeliner L'OREAL
- tusz: DIOR SHOW, MEYBELINE
- zel do brwi: REVLON
Chyba o niczym nie zapomnialam 
Mala dopiska: chyba zupelnie spartolilam sprawe bo fotki sa jakies ogromniaste   przepraszam... Zupelnie nie wiem jak zmniejszyc fotke by wciaz wygladala dobrze i wyraznie, ja mam wielkie i zamglone
|
|
|