Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Październikówki 2016 to stan umysłu! Już trzeci wątek jako Mamy <3
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-04-07, 11:07   #230
intense2103
Rozeznanie

Dot.: Październikówki 2016 to stan umysłu! Już trzeci wątek jako Mamy &lt;3

Cytat:
Napisane przez styska1551 Pokaż wiadomość

Pamiętacie grubą Zoske mojej bratowej? Ma anemię... a ona dalej twierdzi, ze to nie przez karmienie, bo ona przecież juz 2 dzieci wychowała... szkoda, ze Filip w wieku 13 lat ma tarczyce a Nina w wieku 5 lat wazy tyle co 8 letnia dziewczynka...
Styska, masakra. Pamiętam to zdjęcie, byłam w szoku. W rodzinie mojego męża jest podobne podejście do rozszerzania diety, ale ja puszczam to mimo uszu... Ostatnio weszłam w sukienkę, która nosi siostrzenica męża - 6-letnia dziewczynka. Założyłam też jej rajstopy rozmiar 2!

Cytat:
Napisane przez misiula_88 Pokaż wiadomość
sloniku, mam pytanie - znasz lek Dentosept A Mini? Warto kupic na ząbkowanie?
Właśnie, mój mąż kupił to wczoraj dla małej. Warto? Można to stosować zamiennie z Dentinoxem?

Dziewczyny, jak Wy pedzicie! Zanim zdążyłam wszystko przeczytać i zacytować to już pojawiły się kolejne straaaasznie długie posty! Jak Wy to robicie, że tak szybko piszecie?

Konwalia, moja Mała nie ma śladów dłużej niż dwa-trzy dni. Ma jednak cały czas ślad po gruźlicy ze szpitala. Wasze maluchy też je mają? Myślę, że Oli zostanie blizna, bo ten ślad jest głęboki.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Edytowane przez intense2103
Czas edycji: 2017-04-07 o 11:11
intense2103 jest offline Zgłoś do moderatora